Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 120 Προβολές

Το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο ανοίγει τις πύλες του! Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

02a

02a


Ο χώρος του Πάρκου των «Υψηλών Αλωνίων» στην καρδιά της πόλης του Αιγίου, μετατρέπεται για 7η χρονιά στο Πάρκο των Χριστουγέννων και ανοίγει τις πύλες του για το κοινό το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 19:00. Η γιορτή των εγκαινίων θα πλημμυρίσει το κέντρο της πόλης με μουσική και χρώματα, βάζοντας στο εορταστικό κλίμα μικρούς και μεγάλους!

Από νωρίς το απόγευμα, οι Φιλαρμονικές: Ακράτας του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου «Φιλαρμονική Ακράτας», υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Χρήστου Ασημακόπουλου, η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας «Ιωάννης Κοκονέτσης», υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Δημητρίου Μίχαλου και η Φιλαρμονική Αιγίου «Ευτέρπη», υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου-Αρχιμουσικού Λεωνίδα Χαραλαμπόπουλου, συναντιούνται στην Τρίγωνη Πλατεία και ανηφορίζοντας προς το Πάρκο σκορπούν στην πόλη τη χαρά του μηνύματος των Χριστουγέννων.

Στο χώρο του Πάρκου, που έχει σαν θέμα του φέτος το παραμύθι «Ο ΚαλΟκάντζαρος σώζει το Καλικαντζαροχωριό», ο συγγραφέας του παραμυθιού Βαγγέλης Ηλιόπουλος μαζί με τον ηθοποιό Γεράσιμο Γεννατά υποδέχονται τους επισκέπτες και ξεκινούν τις εκδηλώσεις με την πιο σκανταλιάρικη ανάγνωση της ιστορία του «ΚαλΟκάτζαρου». Τους βοηθούν με τραγούδια και χορό παιδιά από το Νηπιαγωγείο «Παραμυθούπολη». Επίσης συμπράττουν μέλη της Θεατρικής Ομάδας Μονόλογοι, ενώ η αφηγήτρια-εκπαιδευτικός Αθηνά Σκανδάμη αφηγείται τι είναι οι καλικάντζαροι για τη Λαϊκή Παράδοση. Τη γιορτή ντύνουν μουσικά με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια η Δημοτική Παιδική-Νεανική χορωδία Αιγιαλείας, υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου Βασιλικής Νάσση και η Χορωδία της Φιλαρμονικής Ακράτας, υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου Μαρίας Γερολύμου.

Το Πάρκο των Χριστουγέννων θα παραμείνει ανοιχτό από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου με ώρες λειτουργίας: 10:00 π.μ. έως 22:00 μ.μ. Εκεί θα βρείτε: Όμορφα σπιτάκια, τον Άγιο Βασίλη, μικρά καλικαντζαράκια, ξυλοπόδαρους, λαχταριστά λιχουδόσπιτα, εργαστήρια χειροτεχνίας, ζωγραφική προσώπου, παιχνίδια με τους προσκόπους, μουσικές, θεατρικές παραστάσεις και παιχνίδια, προσφορές αγάπης και πολλές άλλες εκδηλώσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε εδώ.

01a-(1)Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3698 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top