Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 46 Προβολές

Το project “Dretta” του Βασίλη Γιασλακιώτη στο six d.o.g.s

DRETTA - Βασίλης Γιασκλακιώτης

DRETTA - Βασίλης Γιασκλακιώτης2


Το six d.o.g.s  φιλοξενεί την Πέμπτη 10 Μαΐου, το μουσικό σύμπαν του “Dretta”, ένα συνονθύλευμα τζαζ, ροκ και αυτοσχεδιαστικής μουσικής με βάση το κρητικό ιδίωμα.

Έχοντας σαν αφετηρία την κρητική παράδοση, ο Βασίλης Γιασλακιώτης συνθέτει μουσικές από την εφηβεία του μέχρι και σήμερα.

Όπως λέει όμως και ο ίδιος “το κάθε είδος μπορεί να παντρευτεί το ένα με το άλλο εάν υπάρχει αγάπη και αισθητική στον άνθρωπο”.

Εκτός από τα επτά κομμάτια του πρώτου δίσκου θα ακουστούν πρωτότυπες συνθέσεις και επιλεγμένα διασκευασμένα κομμάτια, ενορχηστρωμένα σύμφωνα με την αισθητική και την ατμόσφαιρα του ”Dretta’’.

Παίζουν οι μουσικοί: Πάρις Περυσινάκης (κρητική λύρα / μαντολίνο), Αποστόλης Γιασλακιώτης (ηλεκτρικές κιθάρες / fx), Γιάννης Βουτσινάς (ηλεκτρικό μπάσο / κόντραμπάσο) και Βασίλης Γιασλακιώτης (τύμπανα / sampling).


 

Ταυτότητα Εκδήλωσης


Ημερομηνία:
Πέμπτη 10 Μαΐου, 21:30

Τοποθεσία:
six d.o.g.s. Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Εισιτήρια:
7 ευρώ


Πληροφορίες :
sixdogs.gr |  210 3210510 | facebook event

 


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2631 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top