Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 71 Προβολές

Το Underflow record store & art gallery φιλοξενεί στις 2 Μαρτίου τους Fire!

Fire1

Fire1


Οι Mats Gustafsson, Johan Berthling και Andreas Werliin έχουν καταφέρει να συνδυάσουν τον όχι και τόσο ρυθμό της ελεύθερης τζάζ και του σαξοφώνου με τα έντονα ροκ στοιχεία των κρουστών και του μπάσου δίνοντας έτσι ένα ψυχεδελικό, αλλά καθόλου δύσκολο στο άκουσμα, αποτέλεσμα που παραπέμπει στους πρώιμους ήχους των Black Sabbath, Cream & The Jimi Hendrix Experience.

Οι Fire! θα παρουσιάσουν το καινούριου τους άλμπουμ με τίτλο “The Hands” και όχι μόνο.


support band: Τατσάκης-Λαμπράκης Duo

Το Τατσάκης-Λαμπράκης Duo δημιουργήθηκε το 2009 από τους Κώστα Τατσάκη (drums) και Χάρη Λαμπράκη (νέυ). Επηρεασμένοι από την free μουσική σκηνή (Derek Bailey, Kaoru Abe, Peter Brotzmann) συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να δίνουν παραστάσεις και να κινούνται πάνω σε ελεύθερες μουσικές φόρμες.

Συνεργασίες και εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με: Michel Doneda, Ilan Manouach, Tom Jackson, Jean Michel Van Schouwburg, Μιχάλη Σιγανίδη, Γρηγόρη Ντάνη, Δημήτρη Θεοχάρη, Θοδωρή Παπαστάθη κ.α.

Ταυτότητα Εκδήλωσης


Ημερομηνία:
Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, 20:45

Τοποθεσία:
Underflow Record Store & Art Gallery, Καλλιρόης 39, Αθήνα

Είσοδος:
30 ευρώ


Πληροφορίες:
Underflow Record Store & Art Gallery | facebook eventΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3118 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top