Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 152 Προβολές

Το Vinyl is Back κυκλοφορεί τον δεύτερο δίσκο της σειράς “Vinyl is Back Live Sessions” με τους Locomondo

unnamed-(87)

unnamed-(87)


Το Vinyl is Back, πιστό στις αρχικές εξαγγελίες του, προχωρά στην κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου της σειράς “Vinyl is Back Live Sessions” με τη ζωντανή ηχογράφηση των Locomondo, που τόσο περιμένουν οι vinylmaniacs. Το συλλεκτικό βινύλιο “Vinyl is Back Live Sessions Vol. 2”  (500 αριθμημένα κομμάτια) θα διατεθεί το τριήμερο στο Cine Κεραμεικός 7, 8, 9 Δεκεμβρίου 2018.

Τα βινύλια αυτής της συλλεκτικής σειράς είναι παραγωγής του ίδιου του Vinyl is Back και περιέχουν τη ζωντανή ηχογράφηση μιας συναυλίας που γίνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ. Η συναυλία είναι διάρκειας «ενός δίσκου» και οι παρεμβάσεις της τεχνολογίας στο αποτέλεσμα είναι ελάχιστες ώστε να αποτυπώνεται η αλήθεια του live (μόνο μίξη και mastering στα κανάλια που ηχογραφήθηκαν ζωντανά μπροστά στο κοινό).

Μετά τα Υπόγεια Ρεύματα, με τα οποία ξεκίνησε ο θεσμός “Vinyl is Back Live Sessions”, επιλέχθηκαν οι Locomondo, οι οποίοι ηχογράφησαν ζωντανά την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εκδήλωσης του Vinyl is Back (τον Μάρτιο του 2018), με σκοπό τη δημιουργία ενός άλμπουμ βινυλίου για το “Vinyl is Back Live Sessions”.

Το συναυλιακά έμπειρο σχήμα που έκλεισε φέτος 15 χρόνια ζωής, επέλεξε γνωστά, πιο άγνωστα αλλά και ακυκλοφόρητα κομμάτια για αυτή τη συλλογή. Ο frontman των Locomondo Μάρκος Κούμαρης αναφέρει  για την κυκλοφορία του δίσκου: «Το Vinyl is Back είναι ένας θεσμός που σε μια εποχή ψηφιοποιημένης μουσικής, πέρα από το να αναβιώνει τη μουσική εμπειρία που προσφέρει το βινύλιο, βάζει ξανά στο επίκεντρο την ιδέα της μπάντας».

unnamed-(88)


Πληροφορίες για το βινύλιο

Ηχοληψία Συναυλίας: Θανάσης Ταμπάκης

Ηχογράφηση Δίσκου: Πασχάλης Κολέντσης, Polyphoniki Studio

Μίξη: Δημήτρης Παπαδημητρίου, Sweetspot Production

Mastering: Γιάννης Χριστοδουλάτος, Sweetspot Production

Artwork: Βασίλης Παπαδάτος

Οργάνωση & διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Γιούσεφ

Ο δίσκος θα διατεθεί το τριήμερο 7-9 Δεκεμβρίου 2018 στη διάρκεια του 14ου Vinyl is Back και η τιμή του έχει οριστεί στα 20 ευρώ.

Η παρουσίαση και ακρόαση του δίσκου θα γίνει σε ειδική εκδήλωση στην πρεμιέρα του τριημέρου, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μιλήσουν οι: Δημήτρης Αντωνάκος – Διοργανωτής του Vinyl is Back, Νίκος Γιούσεφ – Οργάνωση & διεύθυνση παραγωγής, Locomondo

*Για παραγγελίες του δίσκου με αντικαταβολή επικοινωνήστε με το Vinyl is Back στα τηλέφωνα: 210/9408717 και 211/80089559 ή στείλτε email στο info@vinylisback.gr


Vinyl is Back 7 – 9 Δεκεμβρίου 2018

Χώρος: Cine Κεραμεικός (Κεραμεικού 58 και Μαραθώνος 13, Κεραμεικός, τηλ. 210/5222222), πλησίον σταθμού Μετρό Ομόνοιας και Μεταξουργείου.

Είσοδος δωρεάν όλες τις ημέρες

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 5 μ.μ. – 9 μ.μ. | Σάββατο 8 Δεκεμβρίου: 11 π.μ. – 9 μ.μ. | Κυριακή 9 Δεκεμβρίου: 11 π.μ. – 9 μ.μ.

www.vinylisback.grΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3654 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top