Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 53 Προβολές

Το Βιβλιοπωλείο discover σε νέο χώρο

Φωτο_discover (1)

Φωτο_discover (1)


Μια νέα εποχή ξεκίνησε για το Βιβλιοπωλείο discover. Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη μέρα λειτουργίας του συνεχίζει να εξελίσσεται και να παρουσιάζει τις δικές του προτάσεις, ακολουθώντας πάντα και τις ανάγκες της εποχής.

Με ένα νέο κατάστημα, στην οδό Βούρβαχη 3 (πεζόδρομος μεταξύ Μαιζώνος και Κορίνθου, πίσω από την πλατεία Γεωργίου) είναι έτοιμο να προσφέρει από την Δευτέρα 28 Αυγούστου τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε βιβλία, σχολικά – πανεπιστημιακά βοηθήματα, σχολικά είδη αλλά και σε είδη γραφικής ύλης. Στο νέο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς ακόμη και εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Η διανομή των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων στους φοιτητές θα συνεχιστεί κανονικά από το βιβλιοπωλείο το οποίο διαθέτει τις κατάλληλες υποδομές για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους.

Επίσης ο νέος χώρος του βιβλιοπωλείου είναι σε θέση να φιλοξενεί βιβλιοπαρουσιάσεις αλλά και άλλου είδους πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Δράσεις για παιδιά θα πραγματοποιούνται στον χώρο με σκοπό οι μικροί φίλοι του βιβλιοπωλείου να ζήσουν μέσα σε αυτό μοναδικές εμπειρίες.

Η προπώληση των εισιτηρίων για μεγάλες συναυλίες και παραστάσεις συνεχίζεται και στο νέο κατάστημα. Αυτή τη στιγμή γίνεται προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη, της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Γιάννη Χαρούλη.

Βιβλιοπωλείο discover
Βούρβαχη 3, Πάτρα
Τηλ.: 2610 624 916
discoverbook@gmail.com
Facebook: Discover Bookstore

patra-map-_1

Tagged with:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2273 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top