Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 65 Προβολές

Τουρνουά Stratego Duel QUICK Stages Φεβρουάριος 2018 στην Πάτρα

27651129_1

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το τουρνουά QUICK Stages, της κατηγορίας Duel. Είναι η κατηγορία που οι παίκτες αγωνίζονται με τα 10 πιόνια (αντί του κλασσικού των 40) με αποτέλεσμα γρήγορες και ανατρεπτικές αναμετρήσεις.

Σε αυτό το τουρνουά είναι ευκαιρία νέοι παίκτες να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν το παιγνίδι του Stratego. Επίσης οι παίκτες της Patras Stratego Team θα ξεκινήσουν με αυτό το τουρνουά, την προετοιμασία τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018, που θα γίνει τον Απρίλιο στην Πάτρα.

Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι ανοιχτή και δωρεάν για όλους.

Κάθε παίκτης θα αγωνιστεί σε έναν όμιλο των τεσσάρων. Οι τρεις αγώνες του κάθε ομίλου θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα. Οι πρώτοι δύο του ομίλου προκρίνονται σε νέο όμιλο. Με την ίδια διαδικασία για όλο το μήνα, θα φτάσουμε στον τελικό όμιλο, για την ανάδειξη του τελικού νικητή του τουρνουά.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο cafe “Το Θρανίο” στην πλατεία της Αγ. Σοφίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μέχρι και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στα τηλέφωνα: 6982221639 και 6983039301, όπως και στην σελίδα στο facebook: Patras Stratego Team.

Επίσης την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, όποιος θέλει να πάρει μία γεύση από το παιγνίδι, θα μπορεί να βρει στο Θρανίο παίκτες της Patras Stratego Team που θα εξηγήσουν τους κανόνες και θα προτείνουν τακτικές και ιδέες ανάπτυξης της στρατηγικής.

Η ευκαιρία του Quick Stages, ζεσταίνει τον κόσμο του Stratego στην Πάτρα, καθώς ακολουθεί ένα Open τουρνουά τον Μάρτη και έρχεται η αποκορύφωση με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 21-22 Απριλίου.

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3239 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top