Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 125 Προβολές

Τζοϊ Κέλερ «Η μις Τήρια με τα μαγικά πλάσματα»

H-MIS-THRIA-ME-TA-MAGIKA-PLASMATA

Έι, εσύ, μη στέκεις έξω! Ντρέπεσαι μέσα να μπεις;

Τέτοια πλάσματα μυστήρια πρώτη σου φορά θα δεις!

Οι Εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν το νέο βιβλίο της Τζόι Κέλερ «Η μις Τήρια με τα μαγικά πλάσματα» και δίνουν στους μικρούς μας φίλους την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ένα μαγαζί με αξιαγάπητα τέρατα για να διαλέξουν… κατοικίδιο.

Ένα αγοράκι μπαίνει στο φανταστικό μαγαζί της Μις Τήριας για ν’ αγοράσει ένα κατοικίδιο. Εκεί θα γνωρίσει μερικά από τα πιο μαγικά πλάσματα του κόσμου, μέχρι στο τέλος να βρει ακριβώς αυτό που ψάχνει.

Περιηγηθείτε κι εσείς στο συναρπαστικό σύμπαν των πλασμάτων της Μις Τήριας, μαθαίνοντας για τα αρχαιότερα αλλά και πιο σύγχρονα «τέρατα» που επινόησε η ανθρώπινη φαντασία. Μια ιστορία σε έμμετρο στίχο με θαυμάσια εικονογράφηση.

Το βιβλίο περιλαμβάνει και ένα μικρό παράρτημα με πληροφορίες για όλα τα μυθικά τέρατα που αναφέρονται στο κείμενο.

Η Τζόϊ Κέλερ έχει γράψει µερικά φανταστικά και πολύ αστεία βιβλία, µεταξύ άλλων τα Φορτηγά τέρατα και Η Μις Τήρια µε τα µαγικά πλάσµατα. Όταν δεν γράφει, διδάσκει παιδιά του ∆ηµοτικού πώς να γράφουν εκείνα. Ζει στο Φέρπορτ της Νέας Υόρκης µε τον σύζυγό της, τα δυο τους παιδιά και µπόλικες γάτες.

«Η μις Τήρια με τα μαγικά πλάσματα» | Συγγραφέας: Τζοϊ Κέλερ | Εικονογράφηση: Ρίτσαρντ Γουότσον | Μετάφραση: Αλέξανδρος Πανούσης | Σελίδες: 48 | Διαστάσεις 25Χ25 | Ημερομηνία έκδοσης: 28/01/ 2019 | Εκδόσεις Διάπλαση | Για παιδιά: 4-9 ετών

H-MIS-THRIA-ME-TA-MAGIKA-PLASMATA-fbΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3654 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top