Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 61 Προβολές

ΒΙΟΜΕ: Οι εργατικοί και κοινωνικοί αγώνες πρέπει να νικήσουν

den-pwleitai

den-pwleitai


Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής για την εκ νέου προσπάθεια πλειστηριασμού του εργοστασίου, την ακύρωση του πρώτου πλειστηριασμού, την αλληλεγγύη του κόσμου και την ανάγκη στήριξης για τους επόμενους πλειστηριασμούς στις 18 και 25 Γενάρη και 1 Μάρτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μπήκαμε στο 2018 και ξανά όπως και πριν μερικά χρόνια, οι εργαζόμενοι της Σ.Ε. ΒΙΟ.ΜΕ. βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τη νέα προσπάθεια πλειστηριασμού του εργοστάσιου.

Από την αρχή του αγώνα εδώ στη ΒΙΟ.ΜΕ. η αλληλεγγύη και η έμπρακτη στήριξη ήταν και είναι βασικό στοιχείο της εξέλιξης του εγχειρήματος, του παρελθόντος και του μέλλοντος της ΒΙΟ.ΜΕ.

Όπως και το 2015 έτσι και φέτος η δυναμική παρουσία πλήθους αλληλέγγυου κόσμου αλλά και οι μαζικές δηλώσεις στήριξης από Ελλάδα και απ’ όλο τον κόσμο, οδήγησαν στην ακύρωση του πρώτου από τον κύκλο των τεσσάρων πλειστηριασμών (παραμένουν τα ραντεβού 18 και 25 Γενάρη και 1 Μάρτη, στα οποία απαιτείται συστράτευση για την ακύρωση τους).

Δεν μπορούμε παρά να είμαστε περήφανοι για την στήριξη από όλους και αυτή την στήριξη να την μετατρέπουμε σε κουράγιο για να βαδίζουμε πλάι σας σε κάθε εργατικό και κοινωνικό αγώνα, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί οι εργατικοί και κοινωνικοί αγώνες πρέπει να νικήσουν και θα νικήσουν.

Ένας από αυτούς είναι και αυτός της ΒΙΟ.ΜΕ. και ξέρουμε πως στις 18 και 25 Γενάρη όπως και στις 1 Μάρτη θα βρεθούμε πάλι μαζί για να συνεχίσει το εργοστάσιο να είναι στα χέρια των εργαζομένων και της κοινωνίας, για να φωνάξουμε: «Αφού δεν μπορείτε εσείς, μπορούμε εμείς!!!»

Αγωνιστικά και Αλληλέγγυα
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες στην ΣΕ.ΒΙΟΜEΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3118 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top