Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 38 Προβολές

“Who Am I?” – Νέο video clip από τους Fuel Eater

Fuel_Eater-1009-fb

Fuel_Eater-1009


Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους video clip για το κομμάτι “Cosmic Rifle” από τον δίσκο “Soberian Kinship”, οι Πατρινοί Fuel Eater κυκλοφορούν το δεύτερο video clip με όνομα “Who Am I?”.

Πρόκειται για το εναρκτήριο κομμάτι του “Soberian Kinship” και το video πραγματεύεται τα συμπτώματα της κρίσης πανικού, παράλληλα με τους εσωτερικούς δαίμονες που μπορεί να κρύβει και να κουβαλά ο καθένας μέσα του.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Λιόπετας, με τη βοήθεια του Γκρισέλντο Ντόκα και του τραγουδιστή του συγκροτήματος Gordon Kansas. Στο video μαζί με τα μέλη των Fuel Eater συμμετέχουν οι ηθοποιοί Πέπη Παπαδοπούλου, Γεωργία Καλογεράτου, Μάριος Δημητρόπουλος και Χρήστος Αλεξανδρόπουλος. Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο “Θέατρο Λιθογραφείον” στην Πάτρα.

Soberian Kinship | Facebook page | Instagram | Fuel Eater BandcampΣχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3654 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top