Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 166 Προβολές

Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής για το Λαϊκό Φροντιστήριο Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων

open-book-1428428_1280

open-book-1428428_1280


Ο Δήμος Πατρέων συνεχίζει και φέτος τα θερινά τμήματα του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης για την προετοιμασία των μαθητών και μαθητριών της Γ΄ Λυκείου. Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των αιτήσεων των μαθητών είναι η Τρίτη 26 Ιουνίου 2018 και η έναρξη των μαθημάτων ορίστηκε για τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 .

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

Η ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική των μέχρι σήμερα αστικών κυβερνήσεων, με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, την πολύχρονη υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης με τη συνεχή μείωση της χρηματοδότησης σε όλα τα επίπεδα, τις χιλιάδες ελλείψεις των εκπαιδευτικών στα σχολεία όλης της χώρας -την ώρα που χιλιάδες εκπαιδευτικοί είναι άνεργοι- τα υπερπληθή τμήματα και η απουσία ουσιαστικών δομών ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές, έχει ως αποτέλεσμα να εξαναγκάζεται ο γονιός να πληρώνει από την τσέπη του για να καλύψει τα κενά στη γνώση των παιδιών του, την οποία έπρεπε να προσφέρει η κατά τα άλλα «δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού και η Γραμματεία του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων, συνεχίζουν και φέτος τα θερινά τμήματα για την προετοιμασία των μαθητών και μαθητριών της Γ΄ Λυκείου.

Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των αιτήσεων είναι η Τρίτη 26 Ιουνίου 2018.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν:

Στην Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού Πλατεία Γεωργίου 17 Α’, 4ος Όροφος Καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. – 1:00 μ.μ.

Τηλ. Επικοινωνίας : 2610-240196  Fax: 2610240145

Ηλεκτρονικά μπορούν να κατατεθούν επίσης αιτήσεις συμμετοχής  στο email:  fal@patras.gr

Η έναρξη των μαθημάτων ορίστηκε για τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και σχολείο για την παρακολούθησή τους, είναι το 21ο Γυμνάσιο Πατρών (Θερμοπυλών και Ανθεμίου).Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3125 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top