Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 72 Προβολές

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην 90η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών

86siath-(1)

86siath-(1)


Οι εγγραφές στην 90η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, που θα ξεκινήσει μέσα στον Μάρτιο, έχουν αρχίσει.

Η πολυετής εμπειρία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών εγγυάται ποιοτική και ουσιαστική εκμάθηση. Η σχολή είναι αναγνωρισμένη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τα διπλώματα που εκδίδονται είναι έγκυρα και διεθνή.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών διαθέτει κατάλληλα σκάφη για την εκμάθηση της ιστιοπλοΐας, έμπειρους προπονητές, αίθουσα διδασκαλίας, ενώ για όσους επιθυμούν περισσότερη ιστιοπλοΐα υπάρχει πάντα συνέχεια.

Παράλληλα, θα ξεκινήσουν τμήματα αγωνιστικής ιστιοπλοΐας. Στα τμήματα αυτά μπορούν να ενταχθούν απόφοιτοι της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του Ομίλου ή κάτοχοι διπλώματος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής θάλασσας.

Η σχολή είναι περίπου δίμηνης διάρκειας και περιλαμβάνει 4 πεντάωρες προπονήσεις και 8 συμμετοχές σε αγώνες ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εγγραφές με τη Γραμματεία του Ομίλου, στη Μαρίνα Τερψιθέας (δίπλα στην πρώην καφετέρια Λάγιος), καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 13:00-21:00, στα τηλέφωνα 2610 423939, 6974 157853.

 www.sailingclub.gr

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3008 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top