Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 118 Προβολές

Ξεκίνησε η κατάθεση των αιτήσεων για την Παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών 2019

karnavaloupoli-fb

karnavaloupoli


Άρχισε τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 η κατάθεση των αιτήσεων όσων επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, δηλαδή μια Κυριακή πριν την Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2019.

Τα σχολεία και οι φορείς, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση μαζί με τον Κανονισμό Συμμετοχής (υπογεγραμμένο από τον Υπεύθυνο της Ομάδας) και να τα καταθέσουν στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας» (Ακτή Δυμαίων 50, 1ος όροφος). Η κατάθεση των αιτήσεων και του Κανονισμού Συμμετοχής υπογεγραμμένου, μπορεί να γίνει και μέσω του email: karnavalimikron2014@gmail.com

Η κατάθεση των αιτήσεων πραγματοποιείται από Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 έως Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, και ώρες 10:00 – 14:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 2610-390913.

Με τη Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, που αποτελεί μια από τις κορυφαίες και αναμφισβήτητα την πιο ελπιδοφόρα και αισιόδοξη εκδήλωση του Πατρινού Καρναβαλιού συγκεντρώνοντας το αυξημένο ενδιαφέρον ντόπιων και επισκεπτών, θα κορυφωθεί το Καρναβάλι των Μικρών 2019. Μια ανεπανάληπτη γιορτή αυθεντικής χαράς που κινητοποιεί μικρούς και μεγάλους και τους ξεσηκώνει σε ένα πρωτόγνωρο χείμαρρο αστείρευτου κεφιού, εκτυφλωτικών χρωμάτων, φλογερής φαντασίας, ευρηματικών εμπνεύσεων, ανεμελιάς και δημιουργικής ορμής. Θα έχουν προηγηθεί αποτυπώνοντας λαμπερές πινελιές δημιουργίας και καρναβαλικής απόδρασης οι Καρναβαλουπόλεις (κεντρικές και περιφερειακές), οι οποίες θα ξετυλιχτούν τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, αλλά και σε περιφερειακές πλατείες της πόλης μεταφέροντας τον καρναβαλικό πυρετό και σε πιο απομακρυσμένες συνοικίες και γειτονιές. Θα δώσουν τον τόνο Καρναβαλικά στοιχεία, Μουσική, Χορός, Θέατρα Δρόμου, Ζογκλέρ, Διαδραστικά Παιχνίδια και άλλα ονειρεμένα και μαγεμένα…

Τον Κανονισμό Συμμετοχής Ομάδων στην παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών 2019 μπορείτε να βρείτε εδώ

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3601 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top