Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 275 Προβολές

Ξεκινούν οι αιτήσεις για την ημερήσια παιδική κατασκήνωση 2018 του Δήμου Πατρέων

plaz

plaz


Ο Δήμος Πατρέων έχοντας σταθερή πυξίδα τα λαϊκά στρώματα και τις ανάγκες τους, εξαντλεί κάθε δυνατότητα για να πάρουν ανάσες οι λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους.

Σε αυτή την προσπάθεια συνεχίζεται και φέτος από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), η λειτουργία της Ημερήσιας Παιδικής Κατασκήνωσης στην πλαζ του ΕΟΤ, καθώς και η έναρξη λειτουργίας της Ημερήσιας Παιδικής Κατασκήνωσης, στα Ροΐτικα.

Η λειτουργία τους ξεκινά από τις 20 Ιούνη και ολοκληρώνεται στις 14 Αυγούστου 2018.

Οι κατασκηνώσεις αφορούν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2005 έως το 2010.

Η μεταφορά των παιδιών θα γίνεται δωρεάν με λεωφορεία, ενώ το ημερήσιο πρόγραμμά τους θα περιλαμβάνει πλήρη διατροφή και δραστηριότητες για δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους, με την ανάπτυξη ατομικής και ομαδικής δραστηριότητας, υλοποίηση δράσεων έκφρασης, ψυχαγωγίας, κοινωνικών δεξιοτήτων, ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης σε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.

Οι αιτήσεις συμμετοχής, θα διατίθενται:

-από το Ισόγειο του κτιρίου  του ΚΟΔΗΠ (Πρωτόκολλο),
-από την ιστοσελίδα του Ν. Π. Δ .Δ. Κοινωνικού Οργανισμού www.kodip.gr
-από το Ισόγειο της (πρώην) ΑΔΕΠ (Ελ. Βενιζέλου 38) και Σολωμού.

Οι αιτήσεις πρέπει να κατατίθενται από 27/4/2018 έως 25/5/2018 από 8:00 – 14:00, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, στο Ισόγειο της (πρώην) ΑΔΕΠ (Ελ. Βενιζέλου 38). Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2610-390985 Γούναρη 76 στα Γραφεία του ΚΟΔΗΠ.

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 3125 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top