Τέταρτο
Δεν υπάρχουν σχόλια 59 Προβολές

Υποβολή συμμετοχών για το 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους

20-Olympia-fb

20-Olympia-fb


Στο πλαίσιο του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 2 ως τις 9 Δεκεμβρίου 2017, καλούνται όσοι επιθυμούν να υποβάλουν τις ταινίες τους στην 17η Camera Zizanio.

Γίνονται δεκτές ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, animation ή πειραματικές, που έχουν δημιουργηθεί από παιδιά και νέους έως 20 ετών, είτε ατομικά είτε μέσα από εργαστήρια και κινηματογραφικές ομάδες. Η διάρκειά τους δεν πρέπει να ξεπερνά τα 10 λεπτά.

Προθεσμία υποβολής για το ελληνικό τμήμα: 10 Οκτωβρίου 2017. Αιτήσεις συμμετοχής (γίνονται μόνο ηλεκτρονικά): camerazizanio.net. Για περισσότερες πληροφορίες: camerazizanio@gmail.com, τηλ. 210 8664470.

20-Olympia

Tagged with:


Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 2453 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top