Τέταρτο
30 Προβολές

Έκθεση με έργα των μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων

Πότε:
4 Οκτώβριος 2020 όλη την ημέρα
2020-10-04T00:00:00+03:00
2020-10-05T00:00:00+03:00
Πού:
Αγορά Αργύρη
Αγίου Ανδρέου 12
Πάτρα
Συνεχίζεται στην Αγορά Αργύρη (Αγίου Ανδρέου 12, Πάτρα) η έκθεση με έργα των μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.

Στην έκθεση φιλοξενούνται τετρακόσιες δημιουργίες μαθητών. Πρόκειται για ένα «οπτικό ημερολόγιο», από τα τμήματα ζωγραφικής, κεραμικής, κατασκευών, αγιογραφίας και κοσμήματος, των εργαστηρίων Πατρών και Βραχνεΐκων, που συμπεριλαμβάνουν καταγραφές ολοκληρωμένες και ανολοκλήρωτες, με έργα που συνεχίστηκαν στο σπίτι ή παρέμειναν στο στάδιο της αρχικής ιδέας, χωρίς περεταίρω επεξεργασία λόγω της πανδημίας.

Στα τμήματα του εικαστικού εργαστηρίου δίδαξαν οι ζωγράφοι Αγαθού Χριστίνα, Καραλή Βασιλική, Καρατζά Άννα, Μπακατσέλος Αλέξανδρος, Στάμου Βασιλική, Χατζηπαπάς Αριστομένης και Bressoud Ganaelle. Οι κεραμίστες Κανελλοπούλου Μαρία, Κοντογεώργα Παναγιώτα, Μεθενίτης Σπύρος, Μόρφη θεοδώρα,αγιογραφία ο Φυσκιλής Σταύρος, κόσμημα ο Δημήτρης Κωλέτης και ιστορία της τέχνης η Πολυξένη Γιαννούλη. Τον συντονισμό είχε ο Βάος Αντώνης.

Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά έως την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου από τις 9.00 το πρωί, έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι και από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ. Το Σάββατο η έκθεση θα λειτουργεί από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι.ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ  

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 955 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top