Τέταρτο
58 Προβολές

Mojo live: Ακύρωση συναυλιών στην Πάτρα

Πότε:
9 Μάρτιος 2020 όλη την ημέρα
2020-03-09T00:00:00+02:00
2020-03-10T00:00:00+02:00
Mojo live: Ακύρωση συναυλιών στην Πάτρα

Η Mojo live ανακοινώνει την αναβολή των επόμενων συναυλιών της στην Πάτρα. Αναλυτικά:Μετά την νέα παράταση για δύο εβδομάδες των έκτακτων μέτρων για τον Κορονοϊό στην Πάτρα βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να αναβάλουμε τις επερχόμενες προγραμματισμένες συναυλίες των Σωκράτη Μάλαμα (13/03) και Χρήστου Θηβαίου (20/3) επ’ αόριστον αφού στη παρούσα φάση προέχει η υγεία και την εναρμόνιση όλων μας στα ανακοινωθέντα μέτρα.

– Τα εισιτήρια σας μπορείτε να τα επιστρέψετε σε όλα τα σημεία από όπου τα αγοράσατε.

– Τα χρήματα από τα εισιτήρια που είναι ηλεκτρονικά αγορασμένα θα επιστρέφονται αυτόματα στις κάρτες.

– Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν με μετρητά μέσω του δικτύου της viva θα επιστρέφονται σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας στείλετε στο [email protected] μαζί με τον αριθμό παραγγελίας και φωτογραφία των εισιτηρίων με θέμα ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ εντός 15 ημερών.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ  

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 941 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top