Τέταρτο

Παιδικό μουσικοθεατρικό εργαστήρι κάθε Σάββατο στο Parts – Patras Arts

Πότε:
17 Οκτώβριος 2020 @ 18:00 – 20:00
2020-10-17T18:00:00+03:00
2020-10-17T20:00:00+03:00
Πού:
Parts Patras arts
Σατωβριάνδου 31
Πάτρα
Επικοινωνία:Το εργαστήρι τεχνών Parts – Patras Arts ξεκινά για άλλη μια χρονιά τα δημιουργικά απογεύματα Σαββάτου με τμήματα παιδικών μουσικοθεατρικών δραστηριοτήτων κάθε Σάββατο 18:00 – 20:00.Έναρξη προγράμματος το Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

Οι μικροί μας φίλοι παίζουν, τραγουδούν, μαθαίνουν, δημιουργούν. Μουσική, θέατρο, κίνηση, τραγούδια, ιστορίες, παραμύθια, παιδική λογοτεχνία. Νέες ιδέες, νέες θεματικές ενότητες από βδομάδα σε βδομάδα. Ώρες έκφρασης συναισθημάτων, εκτόνωσης, φαντασίας, έμπνευσης.

Τα τμήματα αφορούν παιδιά 4 – 8 ετών. Ο αριθμός κρατήσεων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η κράτηση είναι μηνιαία. Η εγγραφή είναι δωρεάν. Το μηνιαίο κόστος είναι 20 ευρώ.

Διδασκαλία: Ελένη Γκίκα

Δηλώσεις συμμετοχής: Δευτέρα-Παρασκευή 17:00-21:00
Parts Patras arts
Σατωβριάνδου 31, Πάτρα
τηλ: 2610 005252
email: [email protected]

Η Ελένη Γκίκα είναι πτυχιούχος της σχολής ανθρωπιστικών σπουδών και κοινωνικών επιστημών του τμήματος φιλολογίας με ειδίκευση στη γλωσσολογία του Πανεπιστημίου Πατρών. Παράλληλα είναι πτυχιούχος ανώτερων θεωρητικών της μουσικής και έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου,κιθάρας και τραγουδιού. Έχει επιμορφωθεί στην παιδοψυχολογία και στην επιμέλεια και διόρθωση κειμένου στο ΕΚΠΑ (Ελληνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια όπως: “Παιδικού τραγουδιού μουσικής και κίνησης” , “Η μουσική ως μέσο ανάπτυξης κινητικών δεξιοτήτων”, “Μουσικοκινητικής” , “Θεατρικού παιχνιδιού”κ.α. Ασχολείται με την επιμέλεια και διόρθωση κειμένων στον εκδοτικό οίκο “Το δόντι”.

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 986 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.


Back to Top