Τέταρτο
21 Προβολές

«Στην καρδιά του Φθινοπώρου» – Κύκλος εργαστηρίων βιωματικής μάθησης, στο ΟροΠαίδιο

Πότε:
31 Οκτώβριος 2020 @ 10:30
2020-10-31T10:30:00+02:00
2020-10-31T10:45:00+02:00
Πού:
ΟροΠαίδιο
Κανακάρη 101β
Πάτρα
Επικοινωνία:
6908278464
Νέος κύκλος εργαστηρίων βιωματικής μάθησης, ανοίγει στο ΟροΠαίδιο…«στην καρδιά του Φθινοπώρου». Πρόκειται για μια διαθεματική προσέγγιση του Φθινοπώρου μέσα από τη βιωματική και αισθητηριακή εμπειρία. Τα εργαστήρια -συνολικής διάρκειας 8 ωρών, θα πραγματοποιηθούν: Σάββατο 31 Οκτωβρίου & 07 Νοεμβρίου, 10:30-14:30.

«Στην καρδιά του Φθινοπώρου»: Η εποχή όπου οι αισθήσεις ξυπνούν, γίνεται αφορμή για να έρθουμε σε επαφή με τη φύση γύρω μας και μέσα μας. Με αφετηρία την ελεύθερη αλληλεπίδραση με φυσικά υλικά και το αυθόρμητο παιχνίδι, ξεκινάμε ένα ταξίδι μέσα στην καρδιά του Φθινοπώρου και ανακαλύπτουμε διαφορετικές πτυχές της τέχνης, της μάθησης, των συναισθημάτων και της δημιουργικής έκφρασης.

Συνοδοιπόροι μας, η παρατήρηση, η μίμηση, η κίνηση, το παιχνίδι των ρόλων, η ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση και η συνεργασία.

* Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής | Μειωμένο Κόστος σε φοιτητές | Περιορισμένος αριθμός ατόμων – απαραίτητη η έγκαιρη κράτηση θέσης

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται σε αυτοτελείς κύκλους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα έχουν διάρκεια από 8 έως 15 ώρες ανάλογα με τη θεματική. Οι συναντήσεις αποτελούν μια πηγή ανατροφοδότησης με στόχο τη δημιουργία προσωπικής εμπειρίας και την αφύπνιση της δημιουργικότητας. Μέσα από μια διαδικασία που καλλιεργεί την ελεύθερη έκφραση και την αλληλεπίδραση, οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή με ποικίλες μορφές τέχνης, βιωματικές ασκήσεις, αισθητηριακά παιχνίδια, τεχνικές Παιδαγωγικής Θεάτρου και Θεατρικού Παιχνιδιού. Βιώνουν τις βασικές αρχές εμψύχωσης ομάδας και εμπνέονται ώστε να μπορούν να σχεδιάζουν δραστηριότητες με βάσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες της εκάστοτε ομάδας που οι ίδιοι συντονίζουν.

Τα εργαστήρια συντονίζει και εμψυχώνει η Ανδριάνα Ταβαντζή, Παιδαγωγός, Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού και ιδρύτρια του ΟροΠαίδιου.

Πληροφορίες – Εγγραφές: ΟροΠαίδιο – Χώρος Καλλιτεχνικών Αναρριχήσεων, Κανακάρη 101β, Πάτρα (μέσα στη στοά), [email protected] | [email protected] | facebook | 2610220034, 6908278464


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ  

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 967 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top