Τέταρτο
45 Προβολές

«Ζωγραφίζοντας και εικονογραφώντας» – Έκθεση ζωγραφικής της Ευτυχίας Στυλιανέα στο Πολύεδρο

Πότε:
23 Σεπτέμβριος 2020 όλη την ημέρα
2020-09-23T00:00:00+03:00
2020-09-24T00:00:00+03:00
Πού:
Πολύεδρο
Κανακάρη 147
Πάτρα
Έκθεση ζωγραφικής με έργα της Ευτυχίας Στυλιανέα, από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, στο Πολύεδρο. Στην έκθεση παρουσιάζονται δύο ενότητες έργων. Ζωγραφικά με ακρυλικά, παστέλ και λάδι και πρωτότυπα έργα από εικονογραφήσεις βιβλίων.

Η Ευτυχία Στυλιανέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Πάτρα. Η ενασχόλησή της με την τέχνη ξεκίνησε από τότε που η ίδια μπορεί να θυμηθεί τον εαυτό της, καθώς πρώτος δάσκαλός της ήταν ο πατέρας της Χρήστος. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο εργαστήριο του ζωγράφου Ανδρέα Αγγελόπουλου. Στην Πάτρα δραστηριοποιείται και ως ζωγράφος εσωτερικών χώρων. Έχει εικονογραφήσει παιδικά βιβλία και μια σειρά διδακτικών βιβλίων για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες που είναι υπό έκδοση. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο της ψυχολόγου Ιωάννας Τσάκωνα «Το Μαγικό Ταξίδι της Σοφίας». Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής. Αυτή είναι η πρώτη ατομική της έκθεση.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ  

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 964 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top