Τέταρτο

566 Προβολές

«Ένας γίγαντας που τον έλεγαν Μ.Π.». Ένα παραμύθι για τη δύναμη της θέλησης

gigantas-mpΈνα παραμύθι που είναι εμπνευσμένο από μια αληθινή ιστορία, έρχεται να αποκαταστήσει την αλήθεια στα μάτια των παιδιών.

Ναι, υπάρχουν και πραγματικοί ήρωες που κατακτούν τα όνειρά τους μόνο με τις δικές τους δυνάμεις. Όπως ο Γίγαντας Μ.Π. που κατάφερε να φτάσει τρέχοντας από τη Γη στο φεγγάρι, όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί!

Το παραμύθι «Ένας γίγαντας που τον έλεγαν Μ.Π.» μας διηγείται την απίστευτη ιστορία της κορυφαίας Ελληνίδας μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου!

Τα παιδιά ταξιδεύουν με την ηρωίδα σε μια συναρπαστική διαδρομή καθώς προσπαθεί να κατακτήσει το παιδικό της όνειρο και να φτάσει στο μακρινό φεγγάρι.

Μαζί της ανακαλύπτουν την αξία της προσπάθειας και τη δύναμη της θέλησης. Μαθαίνουν να ονειρεύονται και να τολμούν, όπως ακριβώς τόλμησε και αυτή να είναι η μοναδική γυναίκα στο κόσμο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα που πραγματοποίησε τον Φειδιππίδειο άθλο, διανύοντας  524 χιλ.

Τα κείμενα έγραψε η συγγραφέας Παιδικών βιβλίων Μάγδα Κωστοπούλου Μπέριου και η εικονογράφηση έγινε από την Ράνια Βαρβάκη.

Μέρος των εσόδων του βιβλίου θα διατεθεί στο  Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας»  για τη λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του βιβλίου fb: Ένας Γίγαντας που τον έλεγαν Μ.Π

unnamed-3

Το βιβλίο «Ένας γίγαντας που τον έλεγαν Μ.Π»  διατίθεται  στο κατάστημα  “Runner Store” στο Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, τηλ.: 210 6811770 και στο  Runner Store Αγγέλου Μεταξά 40Α.  Γλυφάδα

Επίσης  το κοινό μπορεί να το προμηθευτεί  και από το περίπτερο 90 κατά την διάρκεια της έκθεσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do από τις 10 Νοεμβρίου και σε όλη την διάρκεια της έκθεσης.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στην ελληνική και αγγλική Έκδοση ( A Giant Called M.P.)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974725875 κ. Μάγδα Κωστοπούλου Μπέριου


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5199 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top