Τέταρτο

782 Προβολές

Αλλαγή χώρου στο live των Rotting Christ στην Πάτρα


Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας Break Event, η συναυλία των Rotting Christ στην Πάτρα στις 27/2 θα διεξαχθεί σε νέο χώρο.


Αναλυτικά: «Εξαιτίας κάποιων ιδιαίτερων δυσκολιών που προέκυψαν όσων αφορά τη διοργάνωση του live στην Αίγλη και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και των καλλιτεχνών, αποφασίσαμε να αλλάξουμε το χώρο διεξαγωγής του live. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις “SPORTING HOUSE” στην Περιβόλα, ακριβώς απέναντι από το γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας, διεύθυνση Αριστοτέλους 26. Η συγκοινωνία που επικοινωνεί με το χώρο είναι το λεωφορείο Ν.7 (σας αφήνει στο μεγάλο πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου της Περιβόλας).»


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5428 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top