tetartopress

Βιολογική ζάχαρη καρύδας


Ένα 100% φυτικό και φυσικό υποκατάστατο της ζάχαρης.
Προέρχεται από τα άνθη τροπικού κοκοφοίνικα. Για να συλλεχθούν τα άνθη, έµπειροι ιθαγενείς σκαρφαλώνουν στα πανύψηλα δέντρα χρησιµοποιώντας µεγάλη δύναµη και ιδιαίτερη τεχνική. Κατόπιν µε τοµή αφαιρείται ο χυµός από τα λουλούδια και τα κοτσάνια και µε παραδοσιακή επεξεργασία καταλήγει στην τελική της µορφή.

Οφέλη – ιδιότητες
Η Ζάχαρη Καρύδας (ΒΙΟ) είναι καλή πηγή καλίου, το οποίο συµβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής πίεσης του αίµατος, στην άρτια λειτουργία των µυών και στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήµατος.

Είναι γευστικά πλούσια, µοιάζει µε την καστανή ζάχαρη, αλλά πιο µεστή µε νότες καραµέλας.

Έχει χαρακτηριστεί ως τροφή χαµηλού γλυκαιµικού δείκτη. Θεωρείται πολύ πιο υγιεινή από την παραδοσιακή λευκή και καστανή ζάχαρη.

Χρήση
Σε αντιστοιχία 1:1 µε τη µαύρη ζάχαρη µπορεί άµεσα να την αντικαταστήσει στις συνταγές σας. Χρησιµοποιήστε την στο τσάι, τον καφέ, στα κέικ και στα γλυκά σας, στο γιαούρτι, στα ποτά, στα παγωτά και σε άλλα επιδόρπια.



 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 34 Άρθρα

Ο Βασίλης είναι ο «Δρυίδης» μας που με τις συνταγές του αποπειράται να μας κρατήσει υγιείς, όμορφους και ... ανυπότακτους μέχρι τα 150! Την μαρμίτα του με τα φίλτρα την έχει στο κατάστημα «Βάλσαμο» στην οδό Πατρέως 43. Στοιχεία επικοινωνίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.yperikon.gr

Back to Top