Τέταρτο
60 Προβολές

Βραδιά ερευνητή στον “Έσπερο” της Πάτρας

 Η “Βραδιά ερευνητή” διοργανώνεται και φέτος από το Πανεπιστήμιο Πατρών, ταυτόχρονα με άλλες επτά ελληνικές πόλεις. Φέτος η εκδήλωση εστιάζει στην επαφή των μαθητών με διάφορους επιστημονικούς τομείς και μια πρώτη γνωριμία τους με αυτούς μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση.

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται στο ευρύ κοινό και κυρίως όλες τις κοινωνικές ομάδες που συνδέουν την έρευνα με την κοινωνία: Εκπαιδευτικούς, φοιτητές, μαθητές και εκπροσώπους της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν την Παρασκευή 25/9 θα ξεκινήσουν στις 7 το απόγευμα και θα γίνουν για μια ακόμα χρονιά στον “Έσπερο” της πλ. Γεωργίου. Θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες και παιχνίδια, μέσω από τα οποία τα παιδιά διασκεδάζοντας θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με τις επιστήμες και να τις αγαπήσουν. Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν θέματα όπως τα κύτταρα, ο ανθρώπινος εγκέφαλος, η τεχνολογία, το διάστημα και άλλα πολλα!.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5888 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top