Τέταρτο
857 Προβολές

Εργαστήρια για όλους στις “Γραμμές Τέχνης”

Τον Οκτώβριο ξεκινούν στις Γραμμές Τέχνης (Μαιζώνος 271, Πάτρα, τηλ. 6906569578) το εργαστήριο υποκριτικής, το θεατρικό και το καλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά, καθώς και το εργαστήριο αγιογραφίας.
Το εργαστήριο υποκριτικής (η φωτογραφία είναι από τα αντίστοιχα περυσινά σεμινάρια) θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και θα έχει διάρκεια οκτώ μήνες. Υπεύθυνος του εργαστηρίου θα είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Βασίλης Κόκκαλης. Υπεύθυνη των Εργαστηρίων θεατρικής έκφρασης για παιδιά θα είναι η Σπυριδούλα Νικολοπούλου, η οποία μελέτησε και δούλεψε με τη μιμική μέθοδο του Orazio Costa ως μέλος της θεατρικής ομάδας CDRC στη Φλωρεντία της Ιταλίας από το 1998 ως το 2012. Τα εργαστήρια ζωγραφικής και κατασκευών θα επιμεληθεί η Μαργαρίτα Ντελή (συντηρήτρια, αγιογράφος και τεχνικός διακόσμησης) και το εργαστήριο αγιογραφίας ο αγιογράφος, ζωγράφος και συντηρητής Κωνσταντίνος Μηνάς.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5889 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top