Τέταρτο

Από κεραμική μέχρι κόσμημα: Μαθήματα για όλους

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των µαθηµάτων του Εικαστικού Εργαστηρίου του ∆ήµου Πατρέων για ενήλικες και παιδιά. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν έως τα τέλη Οκτωβρίου σύµφωνα πάντα µε τη συµµετοχή και την πληρότητα των τµηµάτων
Η εικαστική περίοδος φέτος θα ξεκινήσει περί τα µέσα Νοεµβρίου (αφού λόγω καθυστερήσεων που οφείλονται και στις εκλογές δεν έχουν ακόµα οριστικοποιηθεί οι καθηγητές του εργαστηρίου) και θα ολοκληρωθεί στο τέλος Μαΐου.
Από φέτος το Εργαστήριο θα φιλοξενήσει εκτός από τα µαθήµατα ζωγραφικής και της κεραµικής, εκµάθηση αγιογραφίας και κοσµήµατος για ενήλικες και θέατρο σκιών για παιδιά.
Οι ενδιαφερόµενοι για πληροφορίες µπορούν να επικοινωνούν καθηµερινά πρωινές ώρες από ∆ευτέρα έως και Παρασκευή 08.00 – 14.00 στο τηλέφωνο 2610 620724 ή επισκεπτόµενοι το εργαστήριο στο Παλαιό ∆ηµοτικό Νοσοκοµείο στην Πλατεία Κορύλλων.

 
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8331 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

 

Back to Top