Τέταρτο

103 Προβολές

Επιτυχίες από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών


Για άλλη μια φορά, οι αθλητές των κατηγοριών Optimist και Laser 4,7 του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών κέρδισαν κύπελλα και εντυπώσεις αποδεικνύοντας το υψηλό τους επίπεδο και τη σωστή και διαχρονική δουλειά που επιτελεί ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών στο χώρο της ιστιοπλοΐας.


Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών συμμετείχε στο διασυλλογικό αγώνα που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας στις 3 και 4 Οκτωβρίου, στον οποίο συμμετείχαν όμιλοι από την περιφέρεια Νοτιοδυτικής Ελλάδας αλλά και από την Κέρκυρα με 6 αθλητές-τριες στα Optimist και 4 στα Laser 4,7.

Οι διακρίσεις των αθλητών-τριών του Ιστιοπλοϊκού ήταν οι εξής:
Σιώκου Αθανασία: 1η στα 11χρονα κορίτσια Optimist
Καλογερή Νικολίνα: 2η στα κορίτσια Optimist
Γεωργόπουλος Νικόλας: 2ος στα 11χρονα αγόρια Optimist
Μαρκεζίνης Αναστάσης: 3ος στα αγόρια Optimist
Αργυρίου Αχιλλέας: 2ος στα αγόρια Laser 4,7

Οι μικροί αθλητές (2006) Ανδριόπουλος Ιάσονας και Γεωργόπουλος Μάριος κατέλαβαν την 6η και 7η θέση αντίστοιχα στη κατηγορία 11χρονων αγοριών Optimist, θέσεις πολύ σημαντικές δεδομένου του υψηλού επιπέδου του αγώνα.

Εξαιρετικές ήταν και η 4η θέση του Βαγγέλη Κοτσάκου, η 5η του Βασίλη Χάχαλη και η 7η του Λάμπρου Γεωργόπουλου στην κατηγορία αγοριών Laser 4,7.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4647 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top