Τέταρτο
115 Προβολές

Εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά

Το θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65) και η ομάδα Synthesis 748 από το Παρίσι σε συνεργασία με την Κορίνα Κοτσίρη, κουκλοπαίχτρια και ηθοποιό, διοργανώνει ένα εικαστικό εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά που συνδυάζει αρμονικά την εικαστική με την θεατρική δημιουργία.
Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τεχνικές ανάπτυξης διαφόρων υλικών κατασκευής (πηλό, εφημερίδες, αφρολέξ, χρώματα, υφάσματα) και θα δημιουργήσουν την δική τους μοναδική παρουσίαση με τις θεατρικές κούκλες που θα κατασκευάσουν μαζί με την Κορίνα Κοτσίρη μέσα από θεατρικά παιχνίδια και αυτοσχεδιασμούς.
Σε αυτό το ταξίδι τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν, να πειραματιστούν και να παίξουν.
Το εικαστικό εργαστήρι, συνολικής διάρκειας 40 ωρών θα πραγματοποιηθεί σε 10 κύκλους των 4ωρών και συγκεκριμένα ένα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα έως τον Ιούνιο.
Αφορά όλα τα παιδιά από 5 χρονών και επιτρέπεται η φυσική παρουσία των συνοδών εφόσον το επιθυμούν. Κάθε κύκλος έχει αυτόνομο περιεχόμενο.Εισηγήτρια: Κορίνα Κοτσίρη
Ημερομηνίες πρώτων κύκλων:
Σεπτέμβριος: 26-27/9
Οκτώβριος: 17-18/10
Νοέμβριος: 14 -15/11
Δεκέμβριος: 12-13/12
Πληροφορίες – συμμετοχές: Κορίνα Κοτσίρη 6977545994 και 6936122263 ([email protected]).
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ ο κάθε κύκλος διάρκειας 4 ωρών. Ειδική προσφορά για 2 αδέρφια 30 ευρώ το Σαββατοκύριακο. Ειδική προσφορά και για τα 10 Σαββατοκύριακα 160 ευρώ.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5890 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top