Ζυµαρικά Ζέας µε κρέµα καρύδας

Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που «εφεύραµε» όταν χρειάστηκε να αποφύγουµε αλλαντικά & γαλακτοµικά. Τελικά µας εντυπωσίασε και µε τη νοστιµιά της…
Υλικά (για 4 άτοµα):
1 πακέτο ζυµαρικά Ζέας (δίκοκκο σιτάρι)
150 γρ. µανιτάρια φρέσκα
1 κρεµµύδι ξερό
3 κόκκινες πιπεριές
2 καρότα
2 κουτ. σούπας µαϊντανό
400 ml κρέµα καρύδας
Από µισό κ. γλ. σκόνη τζίντζερ, κόλιανδρο & κουρκουµά
2 κουτ. σούπας κουκουνάρι
Πιπέρι µαύρο, αλάτι θαλασσινό ακατέργαστο
Βάζουµε λάδι σε ένα τηγάνι & ρίχνουµε ψιλοκοµµένα όλα τα λαχανικά (εκτός µαϊντανού) και το κουκουνάρι. Τα αφήνουµε να πάρουν χρώµα. Προσθέτουµε τα µπαχαρικά και ανακατεύουµε λίγο ακόµα. Μόλις είναι έτοιµα, ρίχνουµε την κρέµα καρύδας και ανακατεύουµε για 2 – 3 λεπτά έως να δέσει η σάλτσα. Τέλος ρίχνουµε το µαϊντανό, σβήνουµε τη φωτιά και ρίχνουµε µέσα τα φρεσκοβρασµένα ζυµαρικά και ανακατεύουµε καλά. Καλή σας όρεξη!