Τέταρτο

96 Προβολές

Η περιπέτεια των φθινοπωρινών φύλλων


Το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου, το φθινόπωρο προσκαλεί τα παιδιά σ’ ένα Θεατρικό Παιχνίδι γεμάτο εικόνες από τη φύση και τη ποίηση με τίτλο “Η μεγάλη περιπέτεια των φθινοπωρινών φύλλων”, από την ομάδα εμψυχωτών του χώρου “ΟροΠαίδιο”. Το “σενάριο” είναι πολύ ελκυστικό:


Με συντροφιά το φθινοπωρινό άνεμο, τα φύλλα βλέπουν και ακούν όλα αυτά που συμβαίνουν! Πότε παίζουν με το ποτάμι  και μιλούν με τα ζώα, πότε  πετούν ψηλά και  μπλέκονται με φθινοπωρινές ομίχλες… Άλλες φορές πάλι τρυπώνουν μέσα στα σπίτια και παρατηρούν τους ανθρώπους! Κάθε ένα είναι τόσο ξεχωριστό, όσο ξεχωριστοί είμαστε κι εμείς… Κι αν το φύλλο μου ζωντάνευε, τι μορφή και τι κίνηση θα είχε… τι ιστορίες θα μπορούσε να διηγηθεί για όλα αυτά που είδε;

Κρατήσεις – εγγραφές στο τηλέφωνο 6906212743 & στο e-mail: [email protected], καθώς και στο “ΟροΠαίδιο” (Κανακάρη 101Β, μέσα στη στοά απέναντι από την Α` ΔΟΥ) τις ημέρες και ώρες των εκδηλώσεων.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4647 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top