Τέταρτο
442 Προβολές

«Και η αγάπη πάλι θα καλεί» – Στιγμιότυπα από τη μεγάλη συναυλία των Διάφανων Κρίνων


Τα Διάφανα Κρίνα επέστρεψαν! Δυστυχώς όχι για να βγάλουν νέο δίσκο, όχι για να πραγματοποιήσουν μια περιοδεία αλλά για να συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν τον «αδερφό» τους Θάνο Ανεστόπουλο, που πριν λίγους μήνες ανακοίνωσε πως είναι αντιμέτωπος με τον καρκίνο.

Advertisement


Επέστρεψαν για 2 (sold out) βραδιές στην Τεχνόπολη στο Γκάζι (10-11/9) όχι για να μοιρολατρήσουν αλλά για να στήσουν μια μεγάλη γιορτή για τον αγώνα του Θάνου και με την παρουσία μερικών «εκλεκτών» καλεσμένων (Last Drive, Γιάννης Αγγελάκας, Αλκίνοος Ιωαννίδης) φώναξαν για την αγάπη για ζωή.

«Ζούμε όση ζωή θέλουμε να ζήσουμε… Είμαστε τα Διάφανα Κρίνα»

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 265 Άρθρα

Ο Δημήτρης Μουργελάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη, αλλά από το 2011 ζει μόνιμα στην Πάτρα. Είναι φοιτητής του Οικονομικού Τμήματος στο Πανεπιστήμιο Πατρών όμως η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική με την οποία ασχολείται ενεργά ως μπασίστας στους Salto Mortale. Αποτελεί μέλος της οικογένειας του «Τετάρτου» από το 2012 και ασχολείται γενικότερα με τη μουσική αρθρογραφία. Στόχος του είναι μέσα από το «Τέταρτο» η ανάδειξη της ελληνικής μουσικής σκηνής και ιδιαίτερα των νέων συγκροτημάτων. [email protected]

Advertisement

Back to Top