Τέταρτο
152 Προβολές

Πρώτος δίσκος για τους Fuel Eater


Οι heavy rockers Fuel Eater από την Πάτρα έδωσαν πρόσφατα σε δημοσιότητα το εξώφυλλο αλλά και την tracklist του πρώτου τους full length album που θα ονομάζεται “Centralia”.Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο και θα αποτελείται από εννέα κομμάτια, τρία εκ των οποίων βρίσκονται στο ομώνυμο demo του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του προηγούμενου έτους.Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται και η κυκλοφορία του πρώτου κομματιού του άλμπουμ, καθώς και οι ημερομηνίες συναυλιών τους ανά την Ελλάδα για την προώθησή του.

Advertisement


Tracklist:
1) Mojave
2) King Of A Desert Utopia
3) The Blind Watchmaker
4) Reptile Skin
5) Rainfall Redemption
6) Deep Κnowledge
7) Refuge Denied
8) Against Goliath
9) Shovel Blues

Advertisement

Οι Fuel Eater δημιουργήθηκαν το 2012 στην Πάτρα και κινούνται στο χώρο του heavy rock/stoner.Έχουν πραγματοποιήσει ήδη αρκετές συναυλίες, με κυριότερες εξ αυτών τα opening acts σε Nightstalker,Planet of Zeus & Phase Reverse, ενώ έχουν κυκλοφορήσει επίσης ένα demo και ένα επίσημο video clip, τα οποία μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω links:

http://fueleater.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/FuelEater

 

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 265 Άρθρα

Ο Δημήτρης Μουργελάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη, αλλά από το 2011 ζει μόνιμα στην Πάτρα. Είναι φοιτητής του Οικονομικού Τμήματος στο Πανεπιστήμιο Πατρών όμως η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική με την οποία ασχολείται ενεργά ως μπασίστας στους Salto Mortale. Αποτελεί μέλος της οικογένειας του «Τετάρτου» από το 2012 και ασχολείται γενικότερα με τη μουσική αρθρογραφία. Στόχος του είναι μέσα από το «Τέταρτο» η ανάδειξη της ελληνικής μουσικής σκηνής και ιδιαίτερα των νέων συγκροτημάτων. [email protected]

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top