Τέταρτο

206 Προβολές

Γνωριμία με την Ορεινή Ποδηλασία


Η Λέσχη Ορεινής Ποδηλασίας Πάτρας (Λ.Ο.Π.Π) ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2015, από μέλη που γνωρίζονται αρκετά χρόνια μέσα από τις βόλτες στα βουνά της Αχαΐας και όχι μόνο.


Η απόφαση τους για την δημιουργία ενός συλλόγου πάρθηκε μετά την επιθυμία τους για καλύτερη ομαδική δράση σχετικά με την διάδοση του αθλήματος του Mountain Bike.

Στόχοι της ΛΟΠΠ είναι η διεξαγωγή αγώνων, η διάνοιξη και συντήρηση μονοπατιών ορεινής ποδηλασίας, η δημιουργία χώρων άθλησης και προπόνησης για την ορεινή ποδηλασία, η οργάνωση εκδρομών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με στόχο την γνωριμία νέων τόπων, η διοργάνωση μαθημάτων Mountain Bike για αρχάριους και η προστασία του περιβάλλοντος της Αχαΐας με δενδροφυτεύσεις και με αποκομιδή σκουπιδιών από μέρη ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Περισσότερες πληροφορίες:
[email protected],
www.lopp.gr,
www.facebook.com/groups/palta13


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4647 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top