Τέταρτο
191 Προβολές

Μια δεύτερη οικογένεια

sofia-130


Advertisement


Είχανε γνωριστεί όταν ήταν ακόμα κοριτσάκια. Τότε που ακόμα έπαιζαν με κούκλες, τότε που διάβαζαν για τις πανελλήνιες και τότε που, φοιτήτριες πια, γυρνούσαν σπίτι τα χαράματα.

Ατελείωτοι καφέδες, μοιρασμένα μυστικά, ξενύχτια, ταξίδια. Είχαν περάσει τόσα οι τέσσερίς τους και τώρα έμπαινε ανάμεσά τους η ζωή, η πραγματική ζωή, με πρόγραμμα, δουλειά, υποχρεώσεις, η καθεμία σε άλλο μέρος της γης και το τηλέφωνο καμιά φορά έκανε μέρες να χτυπήσει. Αλλά ήξερε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει, ήξερε πως πάντα μεταξύ τους μαθήτριες θα νιώθουν, ήξερε πως πάντα θα ξεκλέβουν λίγο χρόνο απ’ την πραγματική ζωή για να κοιμηθούν αγκαλιασμένες.

Αυτά σκεφτόταν καθώς συμμάζευε το σπίτι για να υποδεχθεί τις φίλες της για ένα Σαββατοκύριακο όπως παλιά.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 109 Άρθρα

Γεννήθηκε πριν κάμποσα χρόνια στην Πάτρα, κι από τότε ψάχνει τον τόπο που θα την κρατήσει. Σπούδασε δημοσιογραφία και φωτορεπορτάζ και προσωρινά ζει και εργάζεται στην Αθήνα, συγκατοικώντας με ένα μεγάλο σκύλο. Ξοδεύει την ενέργειά της σε ταξίδια, λογοτεχνία, μελαγχολικές μουσικές, όμορφες ταινίες και καλό φαγητό. Παρ’ ότι εκ φύσεως πεσιμίστρια, πιστεύει πως η ομορφιά της ζωής υπάρχει παντού, και αυτό προσπαθεί να αποτυπώνει με τις φωτογραφίες και τα κείμενά της. http://syn-grafika.blogspot.gr/ http://naliaginger.tumblr.com/

Advertisement

Back to Top