Τέταρτο
1703 Προβολές

Ο SimpleG επιστρέφει στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας

simple-g-kokkinia6
Λίγους μήνες μετά το τελευταίο του mural στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας, ένα έργο μνήμης και τιμής στους εκτελεσθέντες στο μπλόκο της Κοκκινιάς, ο Simple G επιστρέφει ξανά για να απευθύνει ένα κοινωνικό μήνυμα με το δικό του μοναδικό στίγμα.

Το νέο του έργο, που βρίσκεται αντικριστά στο σχολείο, θίγει το ζήτημα της απομόνωσης από τη λάθος χρήση της τεχνολογίας. Η παγίδα του υπερκορεσμού μας κρατά φυλακισμένους μακριά από τα αστέρια, τον ουρανό, τη ζωή εκεί έξω…

Ο νεαρός καλλιτέχνης δείχνει πως έχει τον τρόπο και την αμεσότητα να επικοινωνήσει στη γλώσσα των παιδιών περνώντας με τον τρόπο του τα δικά του μηνύματα.

simple-g-kokkinia5

simple-g-kokkinia4

simple-g-kokkinia-3

Οι φωτογραφίες είναι από την ομάδα ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Περισσότερα για τη δουλειά του Simple G μπορείτε να δείτε εδώ


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5891 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top