Τέταρτο
147 Προβολές

Περιμένοντας τη Γιορτή Τσίπουρου

Την πέμπτη Γιορτή Τσίπουρου διοργανώνει ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος της Περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας με τη συνεργασία των Τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου (απογευματινές ώρες) στον ημιυπαίθριο χώρο του Κτήματος «Διαμαντή».
Θα συμμετέχουν ομιλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδος, οι οποίοι είτε προέρχονται από μεγάλες παραγωγικές μονάδες απόσταξης, είτε προέρχονται από τον επιστημονικό κλάδο των εκπαιδευτηρίων της χώρας, γνώστες του αντικειμένου. Το δικό τους τόνο θα δώσουν χορευτικά σχήματα της περιοχής, καθώς και η απαραίτητη δωρεάν προσφορά τσίπουρου και  συνοδευτικών εδεσμάτων από τους παραγωγούς.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5891 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top