Τέταρτο
157 Προβολές

«Περσινή αρραβωνιαστικιά»

Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, 20:30 η συγγραφέας Ζυράννα Ζατέλη θα παρευρεθεί στο Πολύεδρο με αφορμή την συμπλήρωση των 30 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου «περσινή αρραβωνιαστικιά».
Η Ζυράννα Ζατέλη γεννήθηκε το 1951 στον Σοχό Θεσσαλονίκης. Σπούδασε θέατρο και εργάστηκε ως ηθοποιός, καθώς και στο ραδιόφωνο, μα τα εγκατέλειψε αρκετά γρήγορα. Πλέον ασχολείται αποκλειστικά με το γράψιμο.
Έχει εκδόσει ως τώρα τα βιβλία:
– «Περσινή αρραβωνιαστικιά», συλλογή εννέα διηγημάτων, εκδ. Σιγαρέτα 1984, Καστανιώτης, 1994
– «Στην ερημιά με χάρι», συλλογή τριάντα ενός διηγημάτων, εκδ. Σιγαρέτα 1986, Καστανιώτη, 1994
– «Και με το φως του λύκου επανέρχονται», μυθιστόρημα σε δέκα ιστορίες, εκδ. Καστανιώτη, 1993
– «Ο θάνατος ήρθε τελευταίος», μυθιστόρημα, εκδ. Καστανιώτη, 2001, πρώτο βιβλίο της τριλογίας «Με το παράξενο όνομα Ραμάνθις Ερέβους».
– «Το πάθος χιλιάδες φορές», μυθιστόρημα, εκδ. Καστανιώτη, 2009, δεύτερο βιβλίο της τριλογίας «Με το παράξενο όνομα Ραμάνθις Ερέβους».Πολύεδρο,
Κανακάρη 147, Πάτρα,
Τηλ.: 2610 277342


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5890 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top