Τέταρτο

87 Προβολές

ΠΥΡ-SOS: μια πολλά υποσχόμενη εφαρμογή

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσε τη νέα του εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, με λειτουργικό σύστημα Android και iOS.


Ονομάζεται ΠΥΡ-SOS και μπορείτε να την κατεβάσετε από το Play Store της Google ΕΔΩ και σύντομα στο App Store.

Η εφαρμογή ξεκίνησε δοκιμαστικά και μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρωθεί πλήρως. Θα υπάρχουν διαρκείς αναβαθμίσεις, με σκοπό την ορθότερη και αποτελεσματικότερη ανταπόκριση στις απαιτήσεις του κοινού.

Ο μεγάλος στόχος της εφαρμογής, εκτός την διαρκή, αδιάλειπτη και έγκυρη ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα της Πυροσβεστικής, ήταν η δημιουργία πεδίου για την άμεση αναζήτηση στην Ελληνική γλώσσα των επικίνδυνων υλικών και χημικών ουσιών, καθώς και την πλήρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση σε περίπτωση ατυχήματος, που μπορεί να σώσει ζωές.

Η εφαρμογή αναλυτικά περιέχει:

1. Πεδίο Επικοινωνίας
– Όλα τα τηλέφωνα των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών-Κλιμακίων σε όλη την Ελλάδα, χωρισμένα ανά Περιφέρεια και την άμεση κλήση τους.
– Όλα τα τηλέφωνα Έκτακτης Ανάγκης.
– Όλα τα τηλέφωνα των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της Ε.Υ.Π.Σ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας.
2. Πεδίο με τις Πρώτες Βοήθειες
3. Πυροσβεστικά Νέα – Ειδήσεις
4. Ανακοινώσεις της Ε.Υ.Π.Σ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίες θα εισέρχονται κατευθείαν στο κινητό για άμεση ενημέρωση
5. Χρήσιμα εργαλεία (Φακός-Εγχειρίδιο Επικίνδυνων Υλικών)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4814 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top