Τέταρτο
338 Προβολές

Πώς αφηγούμαστε μια ιστορία

Υπάρχουν δυο τρόποι να μοιραστείς τη «γνώση», να τη μεταφέρεις απλά στους γύρω σου ή να τη μεταμφιέσεις σε μια ιστορία. Την ιστορία σου την αφηγείσαι, τη δείχνεις, την αφηγείσαι και τη δείχνεις παράλληλα,  τη ζωντανεύεις, την αρχίζεις πότε από το τέλος και πότε απ’ την αρχή, προσθέτεις και αφαιρείς, της βάζεις μουσική.
Στο σεμινάριο αυτό θα μοιραστούμε τρόπους πως δημιουργούμε και ξεδιπλώνουμε ιστορίες με κύριο οδηγό τις αρχές του σωματικού θεάτρου.
Aπευθύνεται σε ηθοποιούς, χορευτές, θεατρολόγους, μέλη ερασιτεχνικών ομάδων, εκπαιδευτικούς και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν να ζωντανέψουν ιστορίες δικές τους ή φανταστικές. Το σεμινάριο ξεκινά τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου. Για 4 βδομάδες, κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στο Θέατρο Act (Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα), 17:00 – 20:00 (Συνολικές ώρες: 24).
Κόστος συμμετοχής 80 ευρώ. Πληροφορίες και εγγραφές: 6976 190407.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5891 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top