Τέταρτο
80 Προβολές

Στην Ήπειρο με τον Ορειβατικό Σύλλογο Πάτρας

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Πάτρας διοργανώνει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου οδοιπορικό στην Ήπειρο (Κόνιτσα – Βοϊδομάτης – Μονή Στομίου).
Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:
Σάββατο 3 Οκτωβρίου: 7:30 αναχώρηση από Αγ. Ανδρέα – στάση στο Τέροβο για σύντομο γεύμα –  άφιξη στο χωριό Κλειδωνιά (5 χλ. πριν την Κόνιτσα) – Πορεία διάρκειας περίπου 5 ωρών στον Βοϊδομάτη – Διανυκτέρευση στην  Κόνιτσα.
Κυριακή 4 Οκτωβρίου: 7:30 αναχώρηση από το ξενοδοχείο και πορεία προς τη μονή Στομίου, κατά μήκος του ποταμού Αωού, διάρκειας περίπου 5 ωρών με στάσεις και επιστροφή στην Κόνιτσα – Αναχώρηση κατά τις 13:00 με 14:00 με το λεωφορείο – στάση για φαγητό στην Κλειδωνιά και επιστροφή στην Πάτρα.
Ανάλογα με τη συμμετοχή θα διαμορφωθεί και το ακριβές κόστος της συμμετοχής, το οποίο εκτιμάται να ανέλθει σε 50 ευρώ (περιλαμβάνει μεταφορά με λεωφορείο και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο, ένα ποσοστό είναι για την ενίσχυση του συλλόγου).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα του συλλόγου 2610 273912 (Τρίτη έως Παρασκευή 20:00-21:30)


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5894 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top