Τέταρτο
75 Προβολές

Στην Καισιαριανή για τη μνήμη του Παύλου Φύσσα


Την Παρασκευή 18/09/15, συμπληρώνονται 2 χρόνια από τη δολοφονία του μουσικού “Killah P” (Παύλου Φύσσα), από ομάδα μελών της νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», στο Κερατσίνι. Η ανεξάρτητη ραπ κοινότητα και οι φίλοι του θέλοντας να τιμήσουν τον Παύλο, επέλεξαν κάθε χρόνο στη θλιβερή αυτή επέτειο, να συνεχίσουν στη μνήμη του την διοργάνωση του Rap Monsters Festival, ενός μουσικού γεγονότος που ξεκίνησε ο ίδιος το 2012 και κατάφερε να κάνει θεσμό.

Advertisement


Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής στις 21:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Θα συμμετέχουν οι: 12ος Πίθηκος, Μέγας, Τοτέμ, Wrongface, Ορθολογιστές, Flowjob, Μυστική Συνταγή, MC Yinka, JK1 & Eversor, Λύκος & X-Kape.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 265 Άρθρα

Ο Δημήτρης Μουργελάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη, αλλά από το 2011 ζει μόνιμα στην Πάτρα. Είναι φοιτητής του Οικονομικού Τμήματος στο Πανεπιστήμιο Πατρών όμως η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική με την οποία ασχολείται ενεργά ως μπασίστας στους Salto Mortale. Αποτελεί μέλος της οικογένειας του «Τετάρτου» από το 2012 και ασχολείται γενικότερα με τη μουσική αρθρογραφία. Στόχος του είναι μέσα από το «Τέταρτο» η ανάδειξη της ελληνικής μουσικής σκηνής και ιδιαίτερα των νέων συγκροτημάτων. [email protected]

Advertisement

Back to Top