Τέταρτο
135 Προβολές

Στην Κατερίνη η “Εμμέλεια” της “Πολυφωνικής”

Στο 15ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Κατερίνης  θα συμμετάσχει το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο “Εμμέλεια” της “Πολυφωνικης”. Το Φεστιβάλ οργανώνει η Πολιτιστική Εταιρεία MAG-culture&experience, στην Παραλία και στην πόλη της Κατερίνης.Το 30μελές σύνολο, πέραν των άλλων συναυλιών θα λάβει μέρος τιμητικά (συμμετέχει εκτός διαγωνισμού) και στη διαδικασία GRAND PRIX του διαγωνιστικού μέρους του Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Κατερίνης, για την ανάδειξη της καλύτερης χορωδίας του Φεστιβάλ.

Η χορωδία θα ερμηνεύσει έργα από το Ελληνικό ρεπερτόριο, των συνθετών: Μίκη Θεοδωράκη, Δημήτρη Λάγιου και Σταύρου Ξαρχάκου. Τη χορωδία θα διευθύνουν και θα παίξουν πιάνο οι: Αρετούσα Νικολοπούλου και Αλμπένα Πενκόβα. Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μο Σταύρος Σολωμός και τα μέλη του Δ.Σ. Παναγιώτης Αρκαδιανός, Ολυμπία Ζώη-Τσίρη και Γιώργος Σταματόπουλος.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5910 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top