Τέταρτο
233 Προβολές

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κεντρικό Σταθμό του ΟΣΕ στην Πάτρα

proastiakos-logo
Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κεντρικό σταθμό του ΟΣΕ στην Πάτρα προχωράει ομάδα φοιτητών την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στις 11:00.

Οι φοιτητές διαμαρτύρονται για ασύμβατες ανταποκρίσεις των τρένων και των λεωφορείων του ΟΣΕ, απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού λεωφορείου και εξύβριση από τον Σταθμάρχη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

«Μέτα τα τελευταία περιστατικά της Δευτέρας 24/10 (παραμονή φοιτητών στον Καστελόκαμπο για 1 ώρα λόγω αναχώρησης τρένου, μη επιβίβαση φοιτητών στην στάση του Παιδαγωγικού, απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού λεωφορείου, εξύβριση από τον Σταθμάρχη όταν έγιναν τηλεφωνικές διαμαρτυρίες) διοργανώνουμε την Πέμπτη 27/10/2016 στις 11:00 στον σταθμό του Ο.Σ.Ε. στην Αγίου Νικολάου συγκέντρωση, με σκοπό να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας ως πελάτες του Ο.Σ.Ε. (ύπαρξη περισσότερων λεωφορείων για την μεταφορά μας από και προς το Πανεπιστήμιο, στοιχειώδης τήρηση του κανονισμού για μη επιβίβαση υπερβολικού αριθμού επιβατών, αλλά εξυπηρέτησή τους από περισσότερα λεωφορεία, καλύτερη συμπεριφορά στους επιβάτες κ.λπ.).

Ας μαζευτούμε μήπως αλλάξει αυτή η κατάσταση που μη καταγγέλλοντας την συνεχώς διαιωνίζεται.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!»

Περισσότερες πληροφορίες για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπορείτε να βρείτε εδώ.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5910 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top