Τέταρτο

Συζητώντας για τον “Υπερατλαντικό”

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ. τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Λογοτεχνίας που λειτουργεί στο Πολύεδρο (Κανακάρη 147, Πάτρα), θα συναντηθούν ξανά στον κήπο μετά από διακοπή δύο μηνών. Θα συζητήσουν το βιβλίο που διαλεξαν τον περασμένο Ιούλιο «Υπερατλαντικός» του Κόλουμ ΜακΚαν που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Καστανιώτη, και θα επιλέξουν μαζί με τα νέα μέλη το βιβλίο που θα διαβάσουν για να συζητήσουν στην επόμενη συνάντηση του Οκτωβρίου.
Η Λέσχη συμπληρώνει τα 10 χρόνια λειτουργίας της. Έχουν επιλεγεί και συζητηθεί πάνω από 70 εξαιρετικά βιβλία της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κλασικής και σύγχρονης Ελλήνων ή ξένων συγγραφέων.

 
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8331 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

 

Back to Top