Τέταρτο

Δεν υπάρχουν σχόλια 107 Προβολές

Τα Παιδία Παίζει & Μαθαίνει στο ΟροΠαίδιο

Δίωρες θεματικές εκδηλώσεις για παιδιά 4 – 12 ετών διοργανώνονται από το Σάββατο 3 Οκτωβρίου & κάθε Σάββατο ή Κυριακή πρωί 11.00 – 13.00 στο ΟροΠαίδιο (Κανακάρη 101 Β, μέσα στη στοά).


Τα πρωινά του Σαββατοκύριακου τα παιδιά 4 – 12 ετών «Παίζουν και Μαθαίνουν» μέσα από ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές – πολιτιστικές δράσεις που σκοπό έχουν μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, εκπαιδευτικά, Cd-rom, ειδικές κατασκευές και δραστηριότητες και παραλληλα με την ισόρροπη ψυχοσωματική διάπλαση του παιδιού, να αναπτύξουν και να αναδείξουν τα ιδιαίτερα ταλέντα και κλίσεις που διαθέτει.

Σε συνεργασία με μια πλειάδων ειδικών, νηπιαγωγών, εκπαιδευτικών,  μουσειοπαιδαγωγών, θεατρολόγων, μουσικών,  κινησιολόγων, κομικογράφων, σκιτσογράφων, σεφ κ.α. δημιουργήθηκε ένα ολοκληρωμένο ετήσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο περιλάμβανει μεταξύ αλλων: Θεατρική Αγωγή, μουσικοκινητική, δημιουργική κίνηση, παιδική zumba, κόμικ, σκίτσο, κινούμενα σχέδια, Παιχνίδια από την Αρχαία Ελλάδα, Αρχαιοελληνική τέχνη και κεραμική, μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά, Θέατρο Σκιών, Μάσκες & κοστούμια, ταχυδακτυλουργικά, Μικροί Αρχαιολόγοι εν δράσει,  Επιστημονικά πειράματα, μαγειρική & διατροφή και πολλά πολλά άλλα.

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ξεκινά ο 1ος τρίμηνος κύκλος που αποτελείται από τις παρακάτω ενότητες:

– Παίζοντας στην Αρχαία Ελλάδα – Κυκλαδικά Ειδώλια – Αρχαιοελληνική Κεραμικη Τέχνη (Πρόγραμμα εγκεκριμένο από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης)
– Θεατροπαιχνιδίσματα – δημιουργική κίνηση – μουσικοκινητική
– Σκιτσομαχίες – Κομικογραφίες – Κινούμενα Σχεδιάσματα
– Χριστουγεννιάτικο Εργοστάσιο Τέχνης: Φτιάχνοντας μια Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία

Στο πρόγραμμα παρέχεται έκπτωση για μηνιαία & τριμηνιαία συνδρομή ενώ υπάρχουν ειδικές τιμές για αδέρφια. Είναι απαραίτητη η κράτηση ενώ υπάρχουν ακόμα κάποιες περιορισμένες θέσεις. Κρατήσεις – εγγραφές: τηλ. 6906212743, στο e-mail: [email protected]  καθώς και στο «ΟροΠαίδιο» τις μέρες και ώρες των εκδηλώσεων.

Σχεδιασμός – Οργάνωση εκδηλώσεων: Ηλίας Ηλιόπουλος. Υπεύθυνη Προγραμμάτων: Γιάννα Παπαδοπούλου (Ομάδα Μίτος).


Tagged with:
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4116 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθηµερινά απόψεις και θέµατα για τις τέχνες, το περιβάλλον, τα ταξίδια, την ιστορία, την ανάδειξη της δηµιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, ιδέες για τον ελεύθερο χρόνο αλλά και σχολιασµός επιλεγµένων στιγµών της επικαιρότητας. Ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top

menu