Τέταρτο
177 Προβολές

«Το αλύχτισμα»

Μια νύχτα με καύσωνα ο Στάθης τσακωμένος με την γυναίκα του βγάζει βόλτα τον σκύλο του Μαξ. Τον αφήνει στους φίλους του που δουλεύουν σεκιούριτι σε μια εφημερίδα. Ο σκύλος είναι η κάλυψη του για να απατά την γυναίκα του.  Δεμένος στην ταράτσα ο Μαξ αλυχτάει και ξεσηκώνει όλη την συνοικία στο πόδι. Οι φίλοι του δεν αντέχουν άλλο αυτήν την κατάσταση. Αλλά δειλιάζουν να πουν όχι στο Στάθη. Χάρη στις γνωριμίες του Στάθη έχουν την δουλειά τους. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν μια 25χρονη υπάλληλος της εφημερίδας βρίσκει στο συρτάρι του γραφείου της ερωτικά ποιήματα και υποθέτει πως είναι ένας από τους δυο σεκιούριτι. Μες την νύχτα πηγαίνει να τον συναντήσει. Κάποια στιγμή ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος στην ταράτσα και ο σκύλος το σκάει.
Το νέο έργο του Χρήστου Στρέπκου κάνει πανελλήνια πρεμιέρα στο Θέατρο Λιθογραφείον τον Οκτώβριο σε παραγωγή Area 51 – Θέατρο Λιθογραφείον. Είναι μια μαύρη κωμωδία αντοχής. Οι ήρωες δοκιμάζονται από την ζέστη, τα ουρλιαχτά του σκύλου και τις προσωπικές τους συγκρούσεις. Μονίμως καλούνται να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Αντιδρούν με χιούμορ, ειρωνεία και βία μέχρι να ακουστεί ο μεγάλος θόρυβος στην ταράτσα. Τότε όλα ανατρέπονται.Κείμενο- Σκηνοθεσία: Χρήστος Στρέπκος
Σκηνογραφία: Μαρία Αλανιάδη
Κοστούμια: Celebrity Skin
Κίνηση: Νίκος Λυμπεράτος
Φωτισμοί: Ευσταθία Δρακονταειδή
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γιάννης Τσάκωνας
Φωτογραφία: Γιώργος Γινάτης
Δημιουργικό: Νίκος Πατρώνας
Παίζουν: Ηλίας Μαζιώτης, Αλέξανδρος Λούτας, Μάρια Φλωράτου, Βασίλης Τσόρλαλης

Ακατάλληλη για ανηλίκους κάτω των 18.
Γενική είσοδος 14 ευρώ. Μειωμένο 10 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, 65+ και ομαδικό).
Από 14 Οκτώβρη, Τετάρτη με Κυριακή, 21:30 και για 15 μόνο παραστάσεις.

Θέατρο Λιθογραφείον,
Μαιζώνος 172β, Πάτρα
Τηλ.: 2610 328 394


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5891 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top