Τέταρτο
134 Προβολές

Το ανανεωμένο act παρουσιάζει

Το θέατρο act μας προσκαλεί την Παρασκευή 25/9 στις 21:00, στην παρουσίαση του προγράμματος του για τη θεατρική περίοδο 2015-2016.
Ο ανακαινισμένος χώρος του θεάτρου act, με αυξημένη χωρητικότητα και μικρό μπαρ, θα φιλοξενήσει φέτος δικές του παραστάσεις, μετακλήσεις θιάσων από την Αθήνα και από άλλες πόλεις, μικρά ακουστικά live και άλλες παραγωγές – έκπληξη. Η σκηνή του act θα αποτελέσει δημιουργικό έδαφος για τους εμψυχωτές και τους συμμετέχοντες σε ποικίλα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν και αυτή τη χρονιά.
Στα decks ο Χρήστος Σωτηρόπουλος θα παίξει kraut / minimal wave ενώ αναμένονται κι άλλες μουσικές και γευστικές εκπλήξεις.Θέατρο Act: Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα, Τηλ.: 2610272037, 6936122263, www.act-theater.gr


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5891 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top