Τέταρτο
74 Προβολές

Το «Ελιξίριον Τσέχωφ» ξεκίνησε τις παραστάσεις

Πέντε ταλαντούχοι και ενθουσιώδεις νέοι ηθοποιοί, ξεκίνησαν τις παραστάσεις  στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας με τις τρεις σπαρταριστές κωμωδίες του Τσέχωφ: την Πρόταση Γάμου,  την Αρκούδα & την Επέτειο, που αποτελούν το Ελιξίριον Τσέχωφ!Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας έχει ως εξής:
23 Νοεμβρίου – 7ο  Σχολείο-Βλατερό στις 7 το απόγευμα.
24 Νοεμβρίου – 41ο Δημοτικό Σχολείο στις 7 το απόγευμα.
25 Νοεμβρίου – ΙΡΙΣ  Κέντρο Ψυχικής Υγείας στις 5 το απόγευμα.
26 Νοεμβρίου – ΜΕΡΙΜΝΑ – στις 10 το πρωί – Άλσος Γηροκομείου, Πάτρα
27  Νοεμβρίου – ΣΟΨΥ  στις 7 το απόγευμα – Σισίνη 6, Πάτρα .

Εκτός από τις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο θα ακολουθήσουν παραστάσεις σε σχολεία  και πολιτιστικούς συλλόγους της Αχαίας & Ηλείας με είσοδο 5 ευρώ και δωρεάν είσοδο για τα παιδιά και τους ανέργους.

Το έργο
Μια  Πρόταση γάμου καταλήγει σε έναν τρικούβερτο καβγά για αγελαδοβοσκές με λιποθυμίες και φιλιά. Μια όμορφη χήρα ταράζεται όταν στο σπίτι της  μπαίνει θυμωμένος ένας χωριάτης που μοιάζει με Αρκούδα και ζητάει τα χρέη του μακαρίτη άντρας της. Οι δυο τους μαλώνουν τόσο έντονα που καταλήγουν σε μονομαχία. Και τότε ερωτεύονται παράφορα. Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου μαζί με τον λογιστή του, προσπαθούν να γράψουν ένα λόγο για την Επέτειο της τράπεζας στο γραφείο τους και ξαφνικά εισβάλει μια ανήμπορη γυναίκα που ζητάει τους μισθούς του άντρα της.

Συντελεστές
Μετάφραση: Λυκούργος Καλλέργης
Σκηνοθεσία: Χρήστος Στρέπκος
Σκηνικά  – Κοστούμια: Θάλεια Ιστικοπούλου
Κίνηση: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Καλαντζοπούλου, Κατερίνα Κολλυροπούλου, Βασίλης Κόκκαλης, Γιάννης Τσάκωνας

Πληροφορίες-Οργάνωση παραστάσεων: 2610 623730


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5910 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top