tetartopress

Πρόγραμμα Pestalozzi: Ημερίδα για εκπαιδευτικούς

Η δεύτερη ημερίδα γνωριμίας με το πρόγραμμα Pestalozzi του Συμβουλίου της Ευρώπης και τη διάδοση των βασικών του αρχών διοργανώνεται το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 (9.00 – 17.00) στην Πάτρα. Θα πραγματοποιηθεί στο σχολικό συγκρότημα Εργατικών Κατοικιών Παραλίας Πατρών [2ο Γυμνάσιο Παραλίας Πατρών, 3ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας Πατρών, Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο (Π.Ε.Κ.), ΕΠΑΛ Παραλίας Πατρών] και θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και βιωματικά εργαστήρια.

Η ημερίδα διοργανώνεται από την Ελληνική Oμάδα Εκπαιδευτικών Pestalozzi και με διεθνείς συμμετοχές, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας καθώς και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας με θέμα: «Το πρόγραμμα Pestalozzi ως ευκαιρία ολόπλευρης ανάπτυξης μαθητών και εκπαιδευτικών».

Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν 100 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δυτικής Ελλάδας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν μέχρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου να αποστείλουν email στην Ελληνική Ομάδα Εκπαιδευτικών Pestalozzi ώστε να παραλάβουν σύνδεσμο για την επιλογή των εργαστηρίων που επιθυμείτε να παρακολουθήσουν. Τότε και μόνο τότε θα θεωρείται η συμμετοχή σας εξασφαλισμένη.

Το πρόγραμμα Pestalozzi είναι πρωτοβουλία του Συμβουλίου της Ευρώπης και στοχεύει στην επαγγελματική ανάπτυξη των παραγόντων της εκπαίδευσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας: 
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ PESTALOZZI, [email protected], Τηλ/να: Βαρβάρα Κοζιώρη 6973438592 / Παρασκευή Λιούμπη 697 45 57 890, Δ/νση αλληλογραφίας: 2ο Γυμνάσιο Παραλίας, Αθ. Αναγνωστοπούλου 21.

 
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
"Μαύρος κότσυφας, μαύρο βατόμουρο" - Το βαθιά ανθρώπινο πορτραίτο μιας ελεύθερης γυναίκας

“Μαύρος κότσυφας, μαύρο βατόμουρο” – Το βαθιά ανθρώπινο πορτραίτο μιας ελεύθερης γυναίκας

"Μαύρος κότσυφας, μαύρο βατόμουρο" ("Shashvi shashvi maq'vali" / "Blackberry, Blackberry, Blackbird"). Σκηνοθεσία: Ελένε Ναβεριάνι. Πρωταγωνιστούν: Έκα Χαβλεϊσβίλι, Τεμίκο Τσιτσινάντζε. Γεωργία, ...
«Άτλας» του Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη

«Άτλας» του Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη στο PalmTree MCA

Η παράσταση «Άτλας»  του Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη συνεχίζει τις παραστάσεις έως 29 Απριλίου στο PalmTree Multinfuntional Center of Arts. “Εν αρχή ...
Laughing in Afghanistan

«Γελώντας στο Αφγανιστάν» στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος 

Γελώντας στο Αφγανιστάν μια ταινία της Αννέτας Παπαθανασίου 20, 21, 22 Απριλίου 2024, στις 20:00, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά ...
Θωμάς Ζάμπρας

Θωμάς Ζάμπρας – Απόφοιτος Λυκείου στο Πάνθεον στην Πάτρα

Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει με την παράσταση “Απόφοιτος Λυκείου” για μία μοναδική βραδιά στο θέατρο Πάνθεον στην Πάτρα. Ο τίτλος ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13872 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top