tetartopress

Το ΠΕΚ ΑμεΑ βρήκε στέγη και ζητά τη στήριξη μας!

PEKAMEA

[wc_divider style=”solid” line=”double” margin_top=”” margin_bottom=””]

Η Πειραϊκή Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των ενηλίκων με Νοητική Υστέρηση στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Για τον σκοπό αυτό, ίδρυσε -και λειτουργεί από το 1997- Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας & Δημιουργικής Απασχόλησης (Πειραϊκό Εκπαιδευτικό Κέντρο ΑμεΑ – ΠΕΚ/ΑμεΑ), όπου περιθάλπονται νέοι και νέες, ηλικίας 15 ετών και άνω, με νοητική υστέρηση.

Το ΠΕΚ/ΑμεΑ στεγάζεται από τη μέρα ίδρυσής του σε ενοικιαζόμενο τριώροφο κτίριο επί της οδού Αχαρνών 27, στα Καμίνια του Πειραιά.

Λόγο παλαιότητας του κτιρίου κρίθηκε απαραίτητη η μεταστέγαση του Κέντρου σε κτίριο πιο λειτουργικό και πιο κατάλληλο για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Οι συντονισμένες προσπάθειες του ΠΕΚ/ΑμεΑ να βρει στέγη απέδωσαν καρπούς και όπως λένε οι υπεύθυνοι του Κέντρου: «Είμαστε βέβαιοι, ότι το νέο κτίριο θα δώσει ώθηση στις προσπάθειές μας και θα μας οδηγήσει στη δημιουργία ενός Κέντρου ελκυστικού ανταγωνιστικού και πάνω απ’ όλα βιώσιμου».

Για αυτό το λόγο το ΠΕΚ/ΑμεΑ ζητά τη βοήθεια μας για να ολοκληρώσει τη μεταστέγαση του.

Από τη Δευτέρα 06 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 (και ώρα 06:00) όποιος θέλει μπορεί να στείλει με γραπτό μήνυμα τη λέξη “ΠΕΚΑΜΕΑ” (ή στα αγγλικά PEKAMEA) στο 19059 για να βοηθήσει το ΠΕΚ/ΑμεΑ  να στεγάσει τα όνειρά του.

Η Χρέωση ανά sms είναι : 1,00 € πλέον ΦΠΑ

 
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
"Μαύρος κότσυφας, μαύρο βατόμουρο" - Το βαθιά ανθρώπινο πορτραίτο μιας ελεύθερης γυναίκας

“Μαύρος κότσυφας, μαύρο βατόμουρο” – Το βαθιά ανθρώπινο πορτραίτο μιας ελεύθερης γυναίκας

"Μαύρος κότσυφας, μαύρο βατόμουρο" ("Shashvi shashvi maq'vali" / "Blackberry, Blackberry, Blackbird"). Σκηνοθεσία: Ελένε Ναβεριάνι. Πρωταγωνιστούν: Έκα Χαβλεϊσβίλι, Τεμίκο Τσιτσινάντζε. Γεωργία, ...
«Άτλας» του Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη

«Άτλας» του Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη στο PalmTree MCA

Η παράσταση «Άτλας»  του Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη συνεχίζει τις παραστάσεις έως 29 Απριλίου στο PalmTree Multinfuntional Center of Arts. “Εν αρχή ...
Laughing in Afghanistan

«Γελώντας στο Αφγανιστάν» στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος 

Γελώντας στο Αφγανιστάν μια ταινία της Αννέτας Παπαθανασίου 20, 21, 22 Απριλίου 2024, στις 20:00, στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος (Ιερά ...
Θωμάς Ζάμπρας

Θωμάς Ζάμπρας – Απόφοιτος Λυκείου στο Πάνθεον στην Πάτρα

Ο Θωμάς Ζάμπρας επιστρέφει με την παράσταση “Απόφοιτος Λυκείου” για μία μοναδική βραδιά στο θέατρο Πάνθεον στην Πάτρα. Ο τίτλος ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13872 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top