tetartopress

11o Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε

Η ομάδα ταινιών μικρού μήκους του Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε οργανώνει για 11η συνεχόμενη χρονιά το θερινό φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μπορείτε να στείλετε την ταινία σας και να συμμετέχετε σε αυτό το διαφορετικό θερινό φεστιβάλ στην πόλη της Πάτρας.

Το φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους διοργανώνεται από την Ομάδα Ταινιών Μικρού Μήκους του Α.Σ.Τ.Ο. – Επικοινωνούμε, στα πλαίσια του 13ου Τριήμερου Φεστιβάλ του Α.Σ.Τ.Ο. Το φεστιβάλ δεν είναι διαγωνιστικό. Ο Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε, έχει ως στόχο να προβάλει δημιουργούς, που θέλουν να δείξουν και να μοιραστούν την δουλειά τους.

Όροι συμμετοχής
– Οι ταινίες δεν πρέπει να υπερβαίνουν σε διάρκεια τα 20 min.
– Το θέμα και η μορφή των ταινιών μπορεί να είναι μυθοπλασία, κινούμενο σχέδιο, ντοκιμαντέρ. Εξαιρούνται τα video art και τα διαφημιστικά σποτ.
– Σε περίπτωση εικόνων υπερβολικής βίας ή ακατάλληλου υλικού, είναι στην ευχέρεια της Ομάδας Ταινιών Μικρού Μήκους του Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε, η ώρα που θα προβληθεί η ταινία και το εάν θα προβληθεί.
– Επιτρέπεται η συμμετοχή παραγωγών από το εξωτερικό, εφόσον έχει ήδη πραγματοποιηθεί  ο υποτιτλισμός τους στα ελληνικά ή στα αγγλικά.
– Για την συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν και αποστέλλουν την αντίστοιχη αίτηση.
– Ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ορίζεται η  20η Μαΐου 2016.
– Οι ταινίες γίνονται δεκτές μόνο σε ηλεκτρονική μορφή. Το video σας θα πρέπει να είναι σε μορφή mp4  και σε ανάλυση HD 720p ή κατά προτίμηση σε full HD 1080p  και ήχο STEREO. Αν είναι αναγκαίο και μόνο τότε μπορούν να γίνουν δεκτά και video σε κάποια άλλα από τα δημοφιλή format της εποχής μας μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο προβολής του φεστιβάλ. Όποια συμμετοχή δεν έχει τουλάχιστον δυνατότητα να παίξει σε HD 720p δεν θα προβληθεί. Ταινίες που έχουν γυριστεί σε μικρότερη ανάλυση και έχουν μετατραπεί εκ των υστέρων σε HD δεν θα γίνονται δεκτές.
– Σε περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν σε διάρκεια προβολής την συνολική διάρκεια του φεστιβάλ, υπεύθυνη για την επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν είναι η Ομάδα Ταινιών Μικρού Μήκους του Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε.
– Ο Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε, μπορεί να κρατήσει για το αρχείο του συλλόγου τα αντίτυπα των ταινιών που θα αποσταλούν, και να τις χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς για το φεστιβάλ σκοπούς και προβολές.

Οι ενδιαφερόμενοι και οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και τα νέα του φεστιβάλ στο site του Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε, www.astopatras.gr και από την σελίδα του φεστιβάλ στο facebook. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε και στο τηλ. 69744 37780 και στο mail [email protected].

Πληροφορίες για την διαδικασία αίτησης, καθώς και την φόρμα που πρέπει να συμπληρώσετε θα βρείτε εδώ.

 
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Ένας ελέφαντας με ρεντιγκότα

Ξένια Μαρίνου «Ένας ελέφαντας με ρεντιγκότα»

Το βιβλίο επιχειρεί μια διαφορετική τοιχογραφία των πρώτων τριάντα χρόνων της Γ΄ Γαλλικής Δημοκρατίας, εστιάζοντας στην ανασυγκρότηση και στον τρόπο ...
Wu Ming «Αλτάι»

Wu Ming «Αλτάι»

Βενετία, 1569. Ένα μπουμπουνητό συγκλονίζει τη νύχτα, ο ουρανός είναι κόκκινος και επικρέμαται απειλητικά πάνω από τη λιμνοθάλασσα: είναι η ...
Ηρακλής Παναγούλης «Ανεβοκατεβαίνοντας κλίμακες»

Ηρακλής Παναγούλης «Ανεβοκατεβαίνοντας κλίμακες»

Τρεις χρόνοι, τρεις γεωγραφίες. Δρόμοι, διαδρομές και δίκτυα στην Πελοπόννησο του 18ου αιώνα, στη μεταπολεμική Δίβρη Ηλείας, στις σύγχρονες παγκοσμιοποιημένες ...
Φρεντερίκ Α. Φαζαρντί "Sniper"

Φρεντερίκ Α. Φαζαρντί “Sniper”

Ο Σνάιπερ; Σίγουρα ο καλύτερος επίλεκτος σκοπευτής του πλανήτη. Ευσυνείδητος. Σκοτώνει μόνο για λεφτά· δεν του πέρασε ποτέ από το ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13964 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top